Adriana și Alexandra de la Puterea dragostei și-au pierdut tatăl în fața lor


Alexandra a dezvăluit ce s-a întâmplat pe vremea când era adolescentă și cum a fost viața ei și a surorilor sale după această tragedie.

Dezvăluiri sfâșietoare la Puterea dragostei. Una dintre concurente a dezvăluit în gala de duminică faptul că este orfană de tată, încă de când avea numai 12 ani. Tragedia le-a schimbat cursul vieții ei și surorilor sale.

Alexandra, cea mai vocală concurentă de la Puterea dragostei, trăiește o adevărată dramă de când era copil. Tânăra și-a pierdut tatăl chiar în fața sa, iar acest subiect este unul extrem de delicat pentru ea și pentru familia sa.

Mama sa a rămas văduvă de tânără, cu patru fete de crescut, iar în cazul emisiunii Puterea dradostei, sora Adrianei a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Din cauza unei probleme electrice, tatăl Alexandrei și al Adrianei a hotărât să se urce pe stâlpul electric pentru a vedea de ce nu este curent electric în casă. Din nefericire, bărbatul a căzut de pe stâlp și a murit pe loc, în fața fiicelor sale.

„Când tata a murit, Adriana avea numai 8 ani, ea nu a realizat atât de mult pierderea. A trecut mai ușor peste, Noi, astea mai mari, am trecut mai greu. Cel puțin eu, pentru că o bună perioadă de timp m-am simțit vinovată pentru moartea lui. Pentru că situația a fost de așa natură, în momentul în care s-a întâmplat lucrul acesta, noi am rămas fără lumină.

Tata nu știu ce a gândit, că este din cauza unui stâlp.

Adriana de la Puterea dragostei
Adriana de la Puterea dragostei plange[Sursa foto: Captură YouTube]

Mi-a zis să îi aduc un patent, să se urce pe stâlp. S-a urcat și eu am în capul meu mă gândeam, gata, cade. Și a căzut. Ea nu a realizat, ea a simțit lipsa. Eu nu eram fata lui, eu eram considerată băiatul lui. Au fost momente în viața noastră când a trebuit să muncim în genunchi.

În momentul de față noi am ținut-o pe mama să nu mai muncească. Mama suferă și de anumite boli, nu mai poate face prea mult efort. Muncea și zi și noapte”, a dezvăluit Alexandra de la Puterea dragostei despre tragedia din familia sa.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Livian de la Puterea dragostei, amenințări în miez de noapte: „Am dat drumul la clipul care conține toate dovezile”

Ligi de la Puterea dragostei, de nerecunoscut! Ce intervenție estetică și-a făcut

Ce părere are Bianca de la Puterea dragostei despre Mariana: „Eu nu cred că se potrivesc”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri