Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului: „Te prezinți la o țară întreagă că ești serioasă?”


Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului său, Paul. Concurentul a aflat lucruri revoltătoare din trecutul iubitei sale.


In articol:

Scandal monstru la Puterea dragostei. Ceea ce trebuia să fie o frumoasă poveste de dragoste între Paul și Adriana s-a încheiat abrupt și multe dezvăluiri au avut loc în ediția de vineri.

Paul a aflat de pe grupurile de susținere de trecutul Adrianei și a decis să facă un gest scandalos, încă de la începutul emisiunii. Acesta a intrat spălându-se pe dinți, sugerând că trebuie să facă acest lucru după ce s-a sărutat cu Adriana.

Citeste si: Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

Deși Adriana a recunoscut de mai multe ori că a făcut videochat timp de câteva zile cu sora sa și că și-au dat seama că nu este o meserie care să le placă, Paul a continuat să facă acuzații scandaloase.

Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului: „Te prezinți la o țară întreagă că ești serioasă?”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

Paul de la Puterea dragostei a scos la iveală trecutul iubitei sale

„Foarte multe femei fac treaba asta”, i-a spus Gabriel lui Paul, care a răbufnit:

„Eu nu am știut ce fel de persoană este, eu am crezut că este o fată cuminte, serioasă. Eu am crezut că soră-sa a făcut ce a făcut. Eu am aflat abia aseară ce a făcut, după ce a apărut un vlog cu mine. După care aflu că ea a făcut prostituție. Tu vii aici în emisiune să te dai o femeie demnă, serioasă. Bine, standardele le ai tu. Nu mai contează trecutul? Nici nu mi-o trecut prin cap. Tu ai văzut că e diferență între ea și sora ei de la cer la pământ? Mie nu mi-a stat în cap că ea face treaba asta. Lasă-mă cu videochatul, ai făcut o zi, două, dar tu când faci prostituție și te prezinți la o țară întreagă că ești fată serioasă, tu crezi că te crede lumea?”, a dezvăluit Paul, iar Adriana a decis să reacționeze, iar sora sa i-a ținut partea.

 

 


Citește și:

Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Monei: „Și mie mi-a făcut un...”

Ella de la Puterea dragostei, alături de doi bărbați celebri din România

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri