Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului: „Te prezinți la o țară întreagă că ești serioasă?”


Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului său, Paul. Concurentul a aflat lucruri revoltătoare din trecutul iubitei sale.


In articol:

Scandal monstru la Puterea dragostei. Ceea ce trebuia să fie o frumoasă poveste de dragoste între Paul și Adriana s-a încheiat abrupt și multe dezvăluiri au avut loc în ediția de vineri.

Paul a aflat de pe grupurile de susținere de trecutul Adrianei și a decis să facă un gest scandalos, încă de la începutul emisiunii. Acesta a intrat spălându-se pe dinți, sugerând că trebuie să facă acest lucru după ce s-a sărutat cu Adriana.

Citeste si: Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

Deși Adriana a recunoscut de mai multe ori că a făcut videochat timp de câteva zile cu sora sa și că și-au dat seama că nu este o meserie care să le placă, Paul a continuat să facă acuzații scandaloase.

Adriana de la Puterea dragostei, acuzații grave din partea iubitului: „Te prezinți la o țară întreagă că ești serioasă?”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

Paul de la Puterea dragostei a scos la iveală trecutul iubitei sale

„Foarte multe femei fac treaba asta”, i-a spus Gabriel lui Paul, care a răbufnit:

„Eu nu am știut ce fel de persoană este, eu am crezut că este o fată cuminte, serioasă.

Eu am crezut că soră-sa a făcut ce a făcut. Eu am aflat abia aseară ce a făcut, după ce a apărut un vlog cu mine. După care aflu că ea a făcut prostituție. Tu vii aici în emisiune să te dai o femeie demnă, serioasă. Bine, standardele le ai tu. Nu mai contează trecutul? Nici nu mi-o trecut prin cap. Tu ai văzut că e diferență între ea și sora ei de la cer la pământ? Mie nu mi-a stat în cap că ea face treaba asta.
Lasă-mă cu videochatul, ai făcut o zi, două, dar tu când faci prostituție și te prezinți la o țară întreagă că ești fată serioasă, tu crezi că te crede lumea?”, a dezvăluit Paul, iar Adriana a decis să reacționeze, iar sora sa i-a ținut partea.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Monei: „Și mie mi-a făcut un...”

Ella de la Puterea dragostei, alături de doi bărbați celebri din România

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri