Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!


Bianca de la Puterea Dragostei se întoarce la şcoală! Frumoasa brunetă are planuri mari după despărţirea de Livian!


In articol:

Bianca Comănici nu se lasă doborâtă de despărţirea de Livian şi are planuri mari. Frumoasa brunetă îşi doreşte să-şi termine studiile şi să obţină, neapărat, permisul de conducere.

Protagonista noastră este extrem de afectată după ce fostul ei iubit i-a dat de înţeles că nu mai vrea să continue relaţia, dar se simte sigură pe ea şi resemnată cu gândul că, pentru moment, va trebui să clădească....singură.

"Haideți să vă spun vestea. O să mă înscriu la școala de șoferi. Nu săptămâna asta, săptămâna viitoare și abia aștept. O să mă pun pe învățat, că vreau neaparat să iau permisul. Vă mai zic două bombe. Ce voiam să spun este că am hotărât să mă înscriu la facultate şi apoi, după ce mă înscriu, mă gândesc ca în timpul ăla să dau bacul. Sunt anumite facultăţi care accepta fără bac, iar pe parcurs poţi să dai şi bac-ul, dacă tot nu lucrez. Pot face facultate, iar pe timpul facultăţii pot să dau bac-ul.O să fac pregătire, îmi caut profesori, că la una dintre ele nu trebuie să îţi dai interesul aşa de tare. Eu trebuie să dau pe biologie şi română. Şi apoi văd eu, trebuie să muncesc. Pot lucra, dar nu vreau momentan. Încă am capacitatea de a învăţa şi imi doresc asta”, a declarat Bianca.

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat bomba anului! Livian se întoarce la Puterea Dragostei peste o lună şi jumătate!

Livian, mesaj indirect pentru Bianca! O acuză că nu i-a fost loială!

„Nu-mi vorbi mie despre loialitate. Încă păstrez secrete de-ale oamenilor care aruncă cu noroi în mine,”

„Nu te urăsc, sunt doar dezamăgit pentru că te-ai transformat în tot ceea ce ai jurat că nu vei fi vreodată,” a scris Livian pe Instagram, în urmă cu puţin timp.

Citeste si: Primul scandal monstru de la Puterea Dragostei, sezonul al treilea! Concurenţii, la un pas de bătaie!

Bianca de la Puterea Dragostei, cadouri de la un admirator misterios

Frumoasa brunetă nu duce lipsă de admiratori după despărţirea de Livian. Câştigătoarea primelor sezoane Puterea Dragostei primeşte mesaje şi flori de la un admirator misterios, dar, din păcate pentru acesta, gândurile tinerei se îndreaptă tot către Livian. Bianca nici nu se gândeşte să-şi facă o nouă relaţie, momentan aceasta suferind foarte mult după "lup".

"Bia are mulţi curtezani, dar unul insistă în mod deosebit să o cunoască mai bine. E un bărbat tânăr şi foarte drăguţ, dar Bianca nu are ochi pentru el. Vorbesc câteodată, dar îl expediază imediat pentru că îl adoră pe Livian şi speră că va fi, din nou, cu el", a spus o sursă din anturajul Biancăi de la Puterea Dragostei.

 


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri