Cu cine a dormit Livian de la Puterea Dragostei, la Bucureşti?! Bianca a dezvăluit tot!


Livian de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Bianca! Acum, cei doi sunt într-un război al declaraţiilor!


In articol:

Bianca şi Livian s-au despărţit la scurt timp după marea finală, iar mulţi dintre "bibişori" au susţinut că, de fapt, fiul lui Nelson ar fi mimat iubirea pentru "vulpiţă", în ultima lună, exclusiv pentru voturi.

Ei bine, câştigătorul primului sezon Puterea Dragostei a ţinut să-şi lămurească fanii cărora le-a spus de ce s-a îndepărtat, de fapt, de Bianca.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești asa rece... și am avut impresia asta când am văzut-o.

Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă ”.

Livian spune că s-a simţit ignorat!" Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba"  

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie radicală după despărţirea de Livian! Acesta a acuzat-o că nu i-a fost loială!

În acelaşi vlog, Livian a mărturisit că s-a simţit ignorat de Bianca când au locuit împreună, la Bucureşti.

În toată agitația asta sunt minutele alea de deplasare pentru că tu dacă ai treaba la stomatolog, eu nu intru cu tine la stomatolog, dar drumul dintre magazin și stomatolog, poți să ai iubire. Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba ”, a mai declarat Livian după ce Bianca a povestit, într-o emisiune online, că nu mai formează un cuplu cu "lupul".

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!


Abonează-te pe

Citește și:

Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

O experiență de viață din care poți învăța: Costin Dămășaru, expert în neuroștiință, povestește la "În Oglindă", pe canalul de Youtube theXclusive, cum a ajuns să-și...

Ce poți să faci atunci când te simți singură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri