Acesta este hotelul sculptat in piatra in care poti trai ca familia Flinstone, inconjurat de picturi vechi!


Daca te-ai intrebat vreodata cum este sa traiesti ca familia Flinstone, ar trebui sa vizitezi acest hotel sculptat in piatra.

 

Hotelul se afla in Muntii Cederberg din Africa de Sud, iar in camere se afla picturi rupestre vechi de 6000 de ani. Camerele se afla in 10 pesteri mici ce ofera privelisti spectaculoase la munti. De asemenea, exista si o camera in care oaspetii pot dormi sub cerul liber, departe de zgomotul si poluarea marilor orase.
Fiecare apartament este forma din formatiuni de roca ce se confunda cu mediul, fiecare avand o terasa proprie. Costul unei nopti petrecute aici este de doar 155 de dolari.
Kagga Kamma, asa cum se numeste hotelul, se afla la 250 de kilometri distanta de Cape Town.

Hotelul se afla in Muntii Cederberg din Africa de Sud, iar in camere se afla picturi rupestre vechi de 6000 de ani. Camerele se afla in 10 pesteri mici ce ofera privelisti spectaculoase la munti. De asemenea, exista si o camera in care oaspetii pot dormi sub cerul liber, departe de zgomotul si poluarea marilor orase.Fiecare apartament este forma din formatiuni de roca ce se confunda cu mediul, fiecare avand o terasa proprie. Costul unei nopti petrecute aici este de doar 155 de dolari.Kagga Kamma, asa cum se numeste hotelul, se afla la 250 de kilometri distanta de Cape Town.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri