Această vitamină scade riscul de CANCER. Când e indicat să o iei şi unde se găseşte


Această vitamină scade riscul de CANCER. Când e indicat să o iei şi unde se găseşte

Ştim cu toţii câte beneficii are vitamina D, că susţine sistemul muscular şi osos şi protejează împotriva afecţiunilor respiratorii şi neurologice.

Conform unui studiu recent s-a demonstrat faptul că vitamina D ajută chiar şi la scăderea riscului de cancer, cu până la 20%. Se recomandă să includem vitamina D în rutina noastră, mai ales în perioada octombrie-aprilie, atunci când nu putem primi doza necesară de la soare.

Vitamina D joacă un rol extrem de important în viaţa noastră deoarece fixează calciul în oase, ne ajută să slăbim, ţine la distanţă diabetul şi chiar depresia.

Acest studiu pune pentru prima dată în balanţă legătura dintre vitamina D şi „boala secolului”, cancerul. Acest studiu amplu a fost realizat de Centrul Naţional pentru studierea cancerului, din Tokyo, Japonia.

Specialiştii au recoltat probe de sânge de la un număr de aproximativ 30.000 de oameni care au vârsta cuprinsă între 40 şi 69 de ani. Toate datele au fost analizate, iar rezultatul a demonstrat faptul că persoanele care aveau doza optimă de vitamina D aveau cu 20% mai puţine şanse de a se îmbolnăvi de cancer.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să te laşi de fumat – trucurile care te vor ajuta să reuşeşti cu adevărat

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

TEST: Aproape nimeni nu poate citi acest text, tu poţi?!

"Violurile deveniseră o normalitate". Nadia şi-a povestit viaţa şi tot ce îşi doreşte e să fie ea ultima fată care a trăit sclavia sexuală

Nu-l bagi în seamă pentru că nu doare! Cum afli dacă ai ficatul bolnav

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri