A murit in urma unui atac de panica! E incredibil ce a patit o femeie care se afla in vacanta cu familia

A murit in urma unui atac de panica! E incredibil ce a patit o femeie care se afla in vacanta cu familia
A murit in urma unui atac de panica! E incredibil ce a patit o femeie care se afla in vacanta cu familia

Debra Beach, in varsta de 58 de ani, a murit in timp ce se afla intr-o vacanta de lux in Egipt.

Femeia nu suferea de nicio boala care i-ar fi putut pune viata in pericol, iar rudele apropiate au fost socate de decesul ei.

Dupa doua saptamani petrecute in Hurghada, Debra ar fi trebuit sa se intoarca in casa ei din Epsom, Anglia. Ea a murit insa cu o zi inainte de plecare. In urma autopsiei, apropiatii au aflat ca Debra a murit din cauza sindromului de moarte subita declansat de un atac de panica.

Fiica, Leiann, spune ca angajatii hotelului au avut nevoie de 45 de minute pentru a veni in ajutorul mamei sale si planuieste sa ii dea pe acesta in judecata.

"Avusesem o vacanta de vis si, cu doar trei ore inainte de atacul de panica al mamei, eram impreuna si ne distram de minune. Ne apropiam de sfarsitul vacantei impreuna cu sora mea, cei patru copii ai ei si cei trei copii ai mei, cand s-a intamplat tragedia.

Am fugit spre camera mamei dupa ce nepotul meu, care statea in camera cu ea, a inceput sa bata in usa camerei mele la ora 6 dimineata. Am stiut ca este vorba despre ceva serios cand am vazut-o pe mama respirand intr-o punga de hartie si chinuindu-se sa vorbeasca", a declarat fiica de 38 de ani a femeii.

"Am sunat la receptie pentru a le cere sa trimita un medic, dar a durat foarte mult pana sa ajunga.

Am cerut si sa fie chemata o ambulanta, dar a durat 45 de minute pana cand medicul hotelului a ajuns si inca cinsprezece minute pana la sosirea ambulantei", a adaugat ea.

Autopsia, care a avut loc la un spital din Londra, nu a aratat nimic anormal. Medicul legist a concluzionat ca moarta subita a femeii a aparut in urma atacului de panica, scrie WOWbiz.ro
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mihaela Radulescu, dezvaluire socanta despre moarte

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

O fetita din Iasi este condamnata la moarte deoarece parintii nu vor sa fie operata de teama ca ii vor fi furate organele

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies