Vedeta a explicat pas cu pas ce trebuie să facem pentru a obține un nou desert din ce a mai rămas de la cozonacii de Paște.
Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, de la noi din țară, Cornelia Rednic, se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o căsnicie de lungă durată. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu cât de pasionată este aceasta de tot ce înseamnă bucătărie și că reușește ca din orice ingrediente să prepare fie un desert neașteptat de gustos, fie un preparat delicios de mâncare, pe care îl savurează alături de familie, iar de această dată, s-a ocupat de cozonacul rămas de la Paște.
Cornelia Rednic a pregătit un nou desert din cozonacul rămas de la sărbătorile pascale
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Cu alte cuvinte, artista și-a obișnuit publicul larg, în special cel care îi urmărește activitatea în mediul online, cu rețetele deosebite pe care le prepară. Printre acestea, in cursul zilei de ieri, s-a aflat si un desert pe care l-a postat pe contul său de Instagram. Pas cu pas, Cornelia Rednic a explicat ce se poate face cu cozonacul pregătit cu mare atenție pentru sărbătorile pascale, dar care de obicei rămâne și după această mare sărbătoare.
Folosindu-se doar de câteva ingrediente, interpreta de muzică populară a reușit să obțină un desert fresh și delicios, pe care l-a servit cu înghețată.Ingrediente
- cozonac
- lapte
- ouă
- zahăr
- vanilie
- înghețată, pentru servit
Mod de preparare
"Mi-a rămas puțin cozonac de la Paști, și nu mai vrea nimeni să mănânce…. No bun… hai că fac eu ceva să vă placă!
Am tăiat cozonacul cuburi, l-am așezat în două tăvi, iar peste el am turnat lapte cu ouă, zahăr și puțină vanilie. Dat la cuptor pentru 40 de minute, siiiii…. a ieșit un deliciu pe care se bat toți!
Servit fierbinte, cu o porție de înghețată, este perfect!", a explicat artista, pas cu pas, în descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.