8 reguli simple pentru a face niste clatite subtiri si crocante


Daca vrei sa savurezi niste clatite subtiri si crocante, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Lichidul trebuie sa fie fierbinte, din care vom face aluatul, pentru a imbunatati adezivitatea fainei.

2. Ca sa primeasca frumoase si gustoase, trebuie sa lasam faina cernuta sa stea putin.

3. Sarea si zaharul il punem in conformitate cu reteta, daca e prea mult zahar aluatul se intareste.

4. Daca vom dizolva faina in apa sarata, nu se vorma goluri de aer in aluat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri