7 semne ale unui INFARCT, pe care femeile le ignoră - sunt diferite decât la bărbaţi


În general există semne neaşteptate de infarct la femei, iar acestea sunt diferite de unele semne ale unui infarct la bărbaţi. Un studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences indică faptul că femeile au mai multe şanse de a supravieţui unui infarct atunci când sunt tratate de o femeie, care are mai multe şanse să recunoască simptomele unui infarct.

5.Greaţă, ameţeală şi transpiraţie

Deoarece unele dintre simptomele unui atac de inimă la femei – precum transpiraţie rece, ameţeală şi greaţă – mimează o problemă stomacală, s-ar putea să nu realizezi că simptomele provin de la un infarct. Dacă aceste simptome survin brusc şi nu au ca şi cauză un virus sau o intoxicaţie alimentară, ar putea să semnalizeze un infarct.

6.Semne

ale unui infarct: O senzaţie de strângere în piept

Deşi nu toate femeile simt o durere în piept înainte de un infarct, dacă simţi o durere în piept care pare a fi înima ta, sau dacă simţi că pieptul tău se strânge, trebuie să vezi un medic.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, la "Asta-i România!": ROŞIA MONTANA, blestemul aurului

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare! "Situaţie intimă şi dureroasă" | DEZVĂLUIRI

Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa

Ce spune Teo Trandafir despre Nicu Perojuc, concurentul de la “Vrei să fii milionar?”, aflat la un pas să câştige milionul? Aflaţi urmărind ediţia de luni, 12 noiembrie, cum se...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri