7 semne ale unui INFARCT, pe care femeile le ignoră - sunt diferite decât la bărbaţi


În general există semne neaşteptate de infarct la femei, iar acestea sunt diferite de unele semne ale unui infarct la bărbaţi. Un studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences indică faptul că femeile au mai multe şanse de a supravieţui unui infarct atunci când sunt tratate de o femeie, care are mai multe şanse să recunoască simptomele unui infarct.

Este un moment ideal pentru educaţia în legătură cu acele semne ale unui infarct pe care doar femeile le experimentează, astfel încât, dacă ţi se întâmplă, să poţi apela la un medic.

Dureri ale pieptului, traspiraţii reci, ameţeală, durere în partea de sus a corpului, respiraţie sacadată şi greaţa sunt genul de simptome pe care le poţi asocia cu infarctul la femei şi la bărbaţi. Pentru femei este posibil ca niciuna să nu se întâmple, susţin unii medici.

Centrul american de prevenţie a bolilor a menţionat faptul că bolile de inimă sunt cauza principală a decesurilor la femeile de peste 35 de ani şi mai în vârstă, din Statele Unite. Dacă nu eşti sigură la ce semne să fii atentă, există unele simptome neaşteptate la femei. Deoarece, cu cât ştii mai multe, cu atât ai mai multe şanse să supravieţuieşti sau să ajuţi pe cineva să supravieţuiască unui infarct.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri