7 semne ale unui INFARCT, pe care femeile le ignoră - sunt diferite decât la bărbaţi


În general există semne neaşteptate de infarct la femei, iar acestea sunt diferite de unele semne ale unui infarct la bărbaţi. Un studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences indică faptul că femeile au mai multe şanse de a supravieţui unui infarct atunci când sunt tratate de o femeie, care are mai multe şanse să recunoască simptomele unui infarct.

Iată 7 semne ale unui infarct, pe care toate femeile ar trebui să le cunoască:

1.Încleştarea maxilarului

Deoarece femeile experimentează simptome diferite decât bărbaţii, profesioniştii le înlătură în general grijile. Dacă simţi vreodată durere, disconfort sau o încleştare a maxilarului şi nu ai o problemă medicală care să justifice durerea, acesta poate să fie un semn de infarct.

Dacă ţi se întâmplă, mergi direct la spital.

2.Durere abdominală

Identificarea semnalelor unui infarct la femei poate fi complicată deoarece multe dintre simptome sunt asociate în general cu alţi factori. Totuşi, conform American Heart Association, dacă ai simptome care nu îţi sunt famliare, precum o durere abominală bruscă, acompaniată de ameţeală şi de probleme respiratorii, trebuie să mergi la un doctor cât mai repede.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, la "Asta-i România!": ROŞIA MONTANA, blestemul aurului

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare! "Situaţie intimă şi dureroasă" | DEZVĂLUIRI

Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa

Ce spune Teo Trandafir despre Nicu Perojuc, concurentul de la “Vrei să fii milionar?”, aflat la un pas să câştige milionul? Aflaţi urmărind ediţia de luni, 12 noiembrie, cum se...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri