Zodiacul chinezesc 2019: Anul Mistretului de pământ va aduce experienţe care ne vor marca existenţa


Zodiacul chinezesc 2019 va pune accentul pe spiritualitate şi stimă de sine. Se pare că toate semnele din acest zodiac vor avea parte de experienţe de viaţă, experienţe care le vor marca existenţa.

Anul 2019 este unul al învăţăturilor, fapt pentru care trebuie să primim cu receptivitate şi interes fiecare experienţă, mai ales pe cele neprevăzute. De asemenea, în zodiacul chinezesc 2019 îi este atribuit Mistreţului de pământ, motiv pentru care toate semnele vor fi caracterizate de generozitate şi o bună comunicare.

Zodiacul chinezesc 2019 – caracteristicile generale ale semnelor

Şobolanul: Este un semn caracterizat de perseverenţă şi ambiţie. În zodiacul chinezesc 2019, Şobolanul va fi cât se poate de muncitor şi dăruit idealurilor sale, fiind chiar dispus să facă sacrificii pentru a-şi atinge cele mai înalte obiective. În planul sentimental, Şobolanul va fi mai precaut, căci intensitatea sentimentelor sale poate fi, deseori, o vulnerabilitate.

Boul: În zodiacul chinezesc 2019, Boul este caracterizat de curaj şi impulsivitate. Cei născuţi sub acest semn pot fi foarte instinctuali şi predispuşi situaţiilor tensionate. Boul are de revizuit aspectul autocontrolului, pentru că tinde să se lase ghidat de euforia momentului şi ezită, de cele mai multe ori, să facă o analiză pe termen lung.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri