Aceste trucuri te vor ajuta de fiecare dată atunci când urmează să pregătești un desert. Cum să aduni pe toți cei dragi la masa și sfaturile de care ai nevoie.
Doamnele și domnișoarele iubesc adesea să petreacă ore în bucătărie, iar acestea realizează preparate care mai de care mai gustoase pentru a impresiona familia și pe toți cei care urmează să vină la masă. Fiecare mic sfat ne ajută să obținem cele mai bune combinații, iar atunci când vine vorba de cum să facem un preparat rapid și corect, ne vin în ajutor și diferite trucuri pe care să le avem în vedere. Când vine vorba de prăjituri sau anumite preparate care necesită o tușă personală de creativitate, este bine să știi cum să faci acest lucru încât să poți scoate din anonimat întreg preparatul, așa că iată de ce ai nevoie, atunci când vrei să pregătești o masă inedită.
Sclipiciul comestibil
Citește și: 5 sfaturi pentru a găti pastele ca un italian
Dacă iubești și tu să faci deserturi, iar întreaga familie se adună în jurul mesei atunci când le pregătești, poți recurge la câteva trucuri, care să surprindă, pe lângă gustul inedit pe care preparatul îl va avea. Astfel, dacă în jurul mesei sunt prezenți și copii, nu ezita să apelezi la sclipiciul comestibil, care poate fi adăugat peste orice prăjitură pe care o prepari, la rece sau
la cuptor. În doar câteva secunde preparatul este gata, iar în funcție de tematica evenimentului sau gustul prăjiturii, acesta poate fi de diferite culori.Prăjituri cu șablon de dantelă
Indiferent la ce prăjitură vei apela să-ți încânte papilele gustative, poți face oprire la un magazin cu diferite ornamente pentru preparate, iar șablonul de dantelă este tot ce ai nevoie pentru a scoate din anonimat desertul tău.
Vârtej colorat pentru brioșele tale
Atunci când alegi să ornezi brioșe, chec sau torturi, renunță în a mai face acele forme dintr-o singură culoare, astfel că poți face totul mult mai interesant, alegând o pungă specială pentru acest lucru cu două sau patru duze pentru ornat.
Realizează ciocolata topită preferată chiar la tine acasă
De multe ori nu avem timpul necesar să pregătim anumite creme de la 0, iar ciocolata topită ne poate ajuta în foarte multe situații, atunci când trebuie să pregătim un desert.
Dacă ai o ciocolată preferată sau o aromă pe care o consumi în mod normal și ți-ai dori să devină glazură pentru desertul tău, apelează la ciocolata topită la cuptor, lent, iar tot ce trebuie să faci este să pui în tava cuptorului apă, iar în borcane să adaugi ciocolata care urmează să se topească la aburi. Astfel, vei obține crema preferată, iar ciocolata pe care o consumi în mod obișnuit va deveni cea mai gustoasă cremă.Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
Folosește ouă la temperatura camerei pentru prăjiturile tale
Cu siguranță nu te-ai gândit la un anumit aspect atunci când vine vorba de ouăle pe care urmează să le pui în prăjiturile tale sau în anumite blaturi. Astfel, acestea trebuie folosite tot timpul de la temperatura camerei și nu se puse direct din frigider pentru a le pune peste creme sau făină, deoarece nu ne va ieși rezultatul dorit. Dacă și tu ai uitat să scoți ouăle de la frigider, cel mai bine este să te folosești de o oală cu apă caldă și să le lași timp de câteva minute.
Scăpați de bulele de aer din blatul de tort
Dacă urmează să realizați un blat de tort, iar de cele mai multe ori, acesta se coace cu bule în interior, tot ce trebuie să faceți pentru a scăpa de ele este, după ce ați turnați compoziția în tavă, să loviți recipientul de masă de câteva ori, pentru că aceasta să se așeze uniform și bulele de aer să se spargă.