5 semne ca inima ta are o problema

5 semne ca inima ta are o problema
5 semne ca inima ta are o problema

Problemele cu inima pot aparea pe neasteptate, iar simptomele nu sunt prea usor de recunoscut, ele fiind de cele mai multe ori trecute cu vederea sau atribuite unor alte afectiuni.

1. Angina pectorala
Ai o stare de neliniste si parca te apasa ceva pe piept, impiedicandu-te sa respiri corect? Angina pectorala este simptomul cel mai comun al faptului ca inima ta are o problema. Cand ai probleme in a inhala suficient aer si simti acea apasare, este recomandat sa iei o aspirina, aceasta scade tensiunea arteriala, iar daca starea se repeta, sa nu mai astepti si sa mergi la medic.

Angina pectorala apare de la un colesterol prea mare, care impiedica sangele sa mai circule normal, dar si de la fumat, cafea, oboseala, diabet, anemie, stres, obezitate, sedentarism si hipertensiune arteriala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Exercitiile de pilates, la fel de intense ca un sport extrem: “Remodeleaza profund trupul, mintea si inima. Sunt o escalada interioara a corpului”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Cele mai bune 8 alimente care protejeaza inima de boli

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies