5 semne ca inima ta are o problema

5 semne ca inima ta are o problema
5 semne ca inima ta are o problema

Problemele cu inima pot aparea pe neasteptate, iar simptomele nu sunt prea usor de recunoscut, ele fiind de cele mai multe ori trecute cu vederea sau atribuite unor alte afectiuni.

1. Angina pectorala
Ai o stare de neliniste si parca te apasa ceva pe piept, impiedicandu-te sa respiri corect? Angina pectorala este simptomul cel mai comun al faptului ca inima ta are o problema. Cand ai probleme in a inhala suficient aer si simti acea apasare, este recomandat sa iei o aspirina, aceasta scade tensiunea arteriala, iar daca starea se repeta, sa nu mai astepti si sa mergi la medic.

Angina pectorala apare de la un colesterol prea mare, care impiedica sangele sa mai circule normal, dar si de la fumat, cafea, oboseala, diabet, anemie, stres, obezitate, sedentarism si hipertensiune arteriala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Exercitiile de pilates, la fel de intense ca un sport extrem: “Remodeleaza profund trupul, mintea si inima. Sunt o escalada interioara a corpului”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cele mai bune 8 alimente care protejeaza inima de boli

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies