4 Motive să alegi epilarea definitivă. Află în ce moment este recomandată


Epilarea definitivă este una dintre procedurile la care din ce în ce mai multe femei apelează. Însă știați care este perioada perfectă pentru a începe?


In articol:

Aflați din rândurile următoare ce este mai exact epilarea definitivă, dar și de câte tipuri este aceasta. În plus, descoperiți și care sunt doar câteva dintre motivele pentru care puteți renunța la epilarea clasică și vă puteți alătura persoanelor care aleg epilarea definitivă, dar și care este perioada recomandată pentru a începe.

 

Ce este epilarea definitivă 

Atunci când vine vorba despre epilare, există nenumărate metode prin care poți scăpa de părul nedorit.

Cu toate acestea, în cazul în care te-ai săturat de clasice metode (epilarea cu lamă, aparatul de ras sau ceara), atunci poți apela la epilarea definitive cu laser sau IPL.

Epilarea IPL este reprezentată de cea care funcționează pe bază de lumină albă, pulsată, care se poate percepe mult mai ușor de ochiul uman. Acest tip de epilare definitivă utilizează un spectru mai larg de lumină, cu lungimi de undă multiple.

Pe scurt, deține mai multă energie nefocalizată în jurul părului și pielii.

Pe de altă parte, epilarea cu laser reprezintă un tip de procedură medicală. Aceasta utilizează un fascicul de lumină concentrat, pentru a elimina orice fir de păr nedorit. De menționat este faptul că în timpul acestei proceduri, se emite o lumină prin intermediul unui laser, care urmează să fie absorbită de melanină. Astfel, firele de păr sunt afectate în profunzime de căldura din laser. Prin urmare, dacă veți urma acest tip de epilare definitivă, rata creșterii firului de păr nu doar că va încetini, ci va ajunge chiar și la inhibarea acesteia.

de cate tipuri este epilarea definitiva

Epilarea definitivă este una dintre procedurile la care din ce în ce mai multe femei apelează

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 3 Idei de afaceri pentru mamele aflate în concediu maternal

 

Motive să alegi epilarea cu laser

Laserul performant are rezultate de remarcat

Datorită sistemelor inovative de răcire, tratamentele sunt mai mult decât eficiente şi dețin rezultate de lungă durată. Bineînțeles, acest aspect se va vedea în special atunci când urmați acest tip de epilare definitivă, la un interval de timp potrivit.

Epilarea definitivă se poate folosi şi pe timp de var ă

Deși sistemele de epilare laser și IPL trebui să fie întrerupte pe perioada verii, atunci când vine vorba despre laserele Nd Yag şi Dioda, acestea două sunt cele care tratează eficient şi sigur, absolut toate fototipurile cutanate (I–VI). De menționat este și faptul că ar trebui totuși să consultaţi medicul, pentru a vă asigura că tratamentul are loc în siguranţă.

in ce consta epilarea definitiva

Epilarea definitivă este una dintre procedurile la care din ce în ce mai multe femei apelează

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce este pielea intolerantă și cum trebuie îngrijită? 3 recomandări

Previne creşterea firelor de păr sub piele

Atunci când vine vorba despre îndepărtarea părului cu laser, aceasta s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune opţiuni, care previne şi elimină firele de păr crescute sub piele. În cazul persoanelor cu pielea sensibilă, acestea chiar sunt recomandate, pentru a nu se mai irita în urma procedurilor de epilare clasice.

Se economisesc timp şi bani

Deși pe moment, poți considera că un astfel de tratament de epilare definitivă costă destul de mult, în timp, vei realiza cât de puțin se va simți, din punct de vedere financiar. Deși este nevoie de sesiuni de întreţinere, acestea se fac mai rar şi nu săptămânal, ca în cazul procedurilor clasice de epilare.

care este pauza intre sedintle de epilare definitiva

Epilarea definitivă este una dintre procedurile la care din ce în ce mai multe femei apelează

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

 

Când este recomandat să începi ședințele de epilare definitivă

Atunci când vine vorba despre perioada în care se recomandă să fie începute aceste ședințe de epilare definitivă, se pare că este vorba despre lunile de toamnă sau la începutul iernii. Motivul principal legat de această perioadă, constă în faptul că în lunile de iarnă îmbrăcăm haine groase și nu ne expunem atât de mult pielea corpului. În schimb, pe timp de vară și în zilele însorite de primăvară, automat purtăm haine ceva mai lejere, care permit razele soarelui să ajungă la piele. De asemenea, se recomandă ca procedurile de epilare să înceapă de la o lumină intens pulsată.

cand este bine sa iti faci epilarea definitiva

Epilarea definitivă este una dintre procedurile la care din ce în ce mai multe femei apelează

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7


Abonează-te pe

Citește și:

Ce este pielea intolerantă și cum trebuie îngrijită? 3 recomandări

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri