Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în anul 2020! E anul lor!


Noul An va fi unul plin de evenimente astrologice care influențează atât viața, cât și relațiile zodiilor. Viața sentimentală va trece prin schimbări drastice.


In articol:

Printre evenimentele care influențează destul de puternic nativii celor cinci zodii se numără dubla conjuncție Saturn-Pluto și Venus-Neptun care deschid noul an și Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn care va încheia anul curent. 

Citeste si: Cum îți influențează Luna visele, potrivit astroloagei Cristina Demetrescu

Retrogradarea lui Venus în Taur și Gemeni din 13 mai va afecta relațiile romantice deoarece vor apărea mai multe obstacole ca de obicei. 

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Cinci zodii vor fi influențate de evenimentele astrologice, care le vor favoriza apariția unei mari iubiri 

Pești. Conjuncția Venus-Uranus va fi decisivă pentru nativii zodiei Pești. Uranus este entutatea care a organizat haosul, iar Venus este planeta iubirii, iar aceste două forțe vor determina peștii să își definitiveze idealurile și dorințele și să revină cu picioarele pe pământ.

Astfel, ei vor găsi o dragoste reală și autentică și nu doar o persoană temporară care să umple niște goluri pe termen limitat. Odată cu trecerea primelor luni, peștii vor realiza cine sunt persoanele care se preocupa cu adevărat de ei. 

Citeste si: Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

Berbec. Anul 2020 aduce noutate pe toate planurile pentru berbeci, așa că sentimentele lor vor ieși la iveală.

Conjuncția Mercur și Neptun din luna aprilie va deschide inima acestui nativ și mai mult decât orice, îl determină pe Berbec să gândească limpede și să fie orientat către acceptarea nevoii de iubire, iar receptivitatea potențată îl împinge către introspecție. 

Rac. Eliberarea racului din rutină și monotonie va veni odată cu Conjucția dintre Jupiter și Pluto, de la finalul lunii Iunie. în așteptarea unei iubiri salvatoare, Nativul rac își va îndeplini acest ideal doar dacă va ieși din zona de confort.

Prezența lui Venus în punctul său de strălucire maximă, va lumina calea racului către găsirea unui suflet pereche.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Fecioară. În plin sezon al fecioarei, la jumătatea lunii Septembrie, Conjucția dintre Lună și Venus și ascensiunea planetei până în punctul de maximă intensitate vor deschide o cale nouă pentru pretențioasa Fecioară. Aceasta își poate găsi jumătatea perfectă unde nu se așteaptă. Indiferent de persoana care îi va ajunge la suflet acestui nativ, va trebui să răspundă celor mai înalte standarde impuse.

Capricorn. Protectorul Capricornului, Saturn, va avea o Conjuncție cu planeta norocului, Jupiter, fapt ce determină momentul perfect ca această zodie să își găsească sufletul pereche. Capricornul va întâlni această persoană ca un miracol, după numeroase căutări și încercări. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru 12 - 18 ianuarie. Cresc tensiunile pentru trei zodii, destin tulburat și vești cumplite la final de săptămână

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Cum îți influențează Luna visele, potrivit astroloagei Cristina Demetrescu

Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri