Cum îți influențează Luna visele, potrivit astroloagei Cristina Demetrescu


Ce spune specialista în astrologie.


In articol:

Astroloaga Cristina Demetrescu este de părere că visele sunt fenomene complexe, care își pot găsi semnificația în astrologie. Aceasta mai crede că atunci când noaptea se lasă, influența astrelor nu dispare, ba chiar poate fi foarte puternică uneori.

Conform Cristinei Demetrescu, cel mai puternic astru care guvernează noaptea și somnul este Luna, iar Neptun, prin poziția și aspectele pe care le face cu celelalte planete, oferă simbolistica viselor. Dacă Neptun face scenariul viselor, Luna este cea care regizează aceste imagini care ne apar noaptea în somn.

Citeste si: Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu despre alegerile prezidențiale! Surpriza uriașă din seara asta

Citeste si: Horoscop rune Mihai Voropchievici 11- 17 noiembrie. Taurii au parte de o iubire pasională, balanțele câștigă pe toate planurile

Urcând cele douăsprezece trepte ale Zodiacului, Luna va da o nouă conotație viselor, la aproximativ două zile și jumătate. Nu ar fi foarte complicat să vă procurați un tabel cu fazele Lunii și să vă interpretați astfel singuri visele, susține Cristina Demetrescu, într-un articol apărut în revista Lumea Misterelor.

 

Cum influențează Luna fiecare zodie

Luna în Berbec – Intrând în semnul Berbecului ea ne poate ajută să ne visăm copilăria sau să găsim soluții la problemele de peste zi. Sunt vise ce dau informații legate de viitorul foarte apropiat. Visele vor fi deseori agitate și ne vom trezi obosiți.

Luna în Taur preschimbă alb/negrul viselor obișnuite, dându-la acestora culoare și frumusețe.

Când Luna radiază din această direcție, ne vom trezi mai conștienți de adevăratele valori pe care le avem în viață, pe care nu știm să le apreciem corect. Ne vom visa șansele de câștig material.

Luna în Gemeni scoate la iveală informații și cunoștințe din subconștient sau din memoria cauzală și ne vom întreba a doua zi de unde am știut în vis să recităm o poezie întreagă, pe care nu ne amintim că am fi învățat-o.

Luna în Rac vine cu multe bogății simbolistice. Aici apăr visele ce le vom isorisi că pe o adevărată poveste, cu multă logică. Vom visă persoane din trecut, dar putem primi informații și despre moartea cuiva din familie. De multe ori sunt nopți fără vise, în care ne odihnim și refacem.

Luna în Leu face ca instinctele ce ne apar în vise să fie corelate puternic cu ceea ce vom simți a doua zi în stare de veghe. De vom visa iubire, a doua zi vom fi iubitori, de vom visă ură, a două zi vom urî. Sunt vise în care ne resimțim emoțiile ca fiind foarte puternice.

Luna în Fecioară aduce vise în care întâlnim multe piedici și ne este teamă de ceva. Visăm piedicile care ni se vor pune în viața de zi cu zi atunci când vom încerca să întreprindem ceva. Sigur că vor apărea simboluri, cum ar fi un vis în care visăm că ni se tunde părul.

Luna în Balanță ne aduce pe ecranul mental persoanele cu care suntem predestinați să ne împlinim destinul. Vor fi vise frumoase, armonioase, odihnitoare, din care ne vom trezi mai mereu atât de bine dispuși, pentru că am visat semne bune.

Luna în Vărsător vine cu vise care nu au noimă

Luna în Scorpion este pe tărâmul contactului cu cei trecuți în neființă. Primim ajutor de la ei, dar ei pot să ne și sperie, în funcție de cât de evoluați sunt ca și spirite. Aici se pot naște coșmarurile și premonițiile unor evenimente nefericite. Vor fi chiar vise violente și cu conotații sexuale, unele aberante.

Luna în Săgetător ne ajută să ne continuăm explorările în stare de somn. Se accesează lumi înalte, locuri necunoscute în plan fizic, dar atât de știute în vis. Aici apare cauza viitoarelor deja-vu-uri. Sunt vise bogate ce trebuie consemnate. Corpul eteric călătorește nestingherit.

Luna în Capricorn ne poate ajuta să conștientizăm în vis de ce trebuie să ne ferim în viață de zi cu zi. Putem visă suferința, tristețe, greutate, dificultate. În aceste vise ne mișcăm greu și totul se petrece anevoios. Dacă depășim obstacolele, aceste vise prevestesc reușită. De multe ori sunt vise searbede sau visele nu există deloc.

Luna în Vărsător vine cu vise ce de multe ori nu-și au noimă. Nu le luați prea mult în seamă, căci se prea poate că subconștientul sau inconștientul să elibereze și să îmbine informații în mod ciudat, nerelevator. Aceste vise le veți povesti mereu pe ton de mirare.

Luna în Pești vine cu substraturi ascunse. Poți visă un lucru, însă el va semnifica exact opusul. Ne putem visă dușmanii ascunși. Vom auzi în vis muzică divină sau vom visa sfinți, poate chiar pe Dumnezeu. Ne vom visa viețile anterioare. Sunt vise puternice ce își pot găsi împlinirea chiar peste câțiva ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Camelia Pătrășcanu despre alegerile prezidențiale! Surpriza uriașă din seara asta

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscop rune Mihai Voropchievici 11 - 17 noiembrie. Taurii au parte de o iubire pasională, balanțele câștigă pe toate planurile

Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

Rune Mihai Voropchievici noiembrie 2019. Gemenii află un adevăr care le schimbă viața

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri