Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 FEBRUARIE 2019. Cum e în săptămâna 3 din anul MISTREŢULUI de Pământ


Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 18-24 februarie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Citeste si: HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 16 – 22 februarie 2019. Taurii sunt înțelegători cu excesele colegilor, Gemenii primesc o lecție de viață

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:


Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In loc sa te invarti in cerc intr-o anumita relatie, de ce sa nu spun direct si clar ce ai de spus si sa incerci sa rezolvi lucrurile ? Saptamana este promitatoare pentru a face progrese in tot felul de relatii, in special daca esti un Sobolan de cariera si business. Va fi mai mult timp de relaxare si lasa planificatul pentru mai tarziu in saptamana, dar si in weekend.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri