HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 16 – 22 februarie 2019. Taurii sunt înțelegători cu excesele colegilor, Gemenii primesc o lecție de viață


HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor în săptămâna 16-22 februarie pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, un interes domestic, un atașament familial, poate fi resimțit cu mai multă acuitate, punând uneori probleme dificile de opțiune de genul „familie sau carieră”, „eu sau părinții”, „carieră sau avere” ori invers, constrângerile socio-profesionale se reflectă în chip dizarmonic în relațiile cu părinții și în punerea în aplicare a unui interes major.

HOROSCOP Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, ambalări afective, trăiri intense, pătimașe, chef de aventură, de petreceri, de sport, precum și dorința trăită intens de a obține imediat niște plăceri. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. Traversând semnul lor zodiacal, Berbecii vor avea mereu, de-acum încolo, senzația că sunt puși la încercare și că în orice moment pot pierde ceea ce au.

HOROSCOP Perioadă a încercărilor în plan personal, dar și șansa de a face salturi în existență, în funcție de gradul la care vor ajunge pe direcția înțelegerii unei lecții de viață. Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, obligația de a se dedica muncii, de a avea răbdarea necesară să ducă la bun sfârșit activitățile profesionale. Pe fondul Lunii Pline în Fecioară din 19 februarie, nativii se pot confrunta cu trecătoare stări organice neplăcute, provocate de încărcătura astrală a momentului.

HOROSCOP Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și își va pune amprenta pe viața interioară, care îi va împinge să se întoarcă cu gândul la trecut în diferite forme: amintiri, reevaluări, nostalgii, regrete, etc. Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, tendința de a tempera dialogurile parteneriale, de a le da o turnură diplomatică' și care să le permită să câștige timp.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România! Actriţa a fost una dintre cele mai iubite personalităţi ale ţării!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri