Vremea de marți, 3 noiembrie 2020, anunțul ANM: temperaturi normale!


Vremea de marți, 3 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie. Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece.


In articol:

Vremea de marți, 3 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile averse de ploaie. Temperaturile scad în continuare și toamna își intra în forță pe zi ce trece.

Vremea de marti, 3 noiembrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!
Vremea de marti, 3 noiembrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Cum va fi vremea de marți, 3 noiembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 11/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 3/8 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 11/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/10 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 9/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/8 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 10/14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/9 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/9 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 17/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/10 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 15/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/10 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 12/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/8 grade Celsius.

Citeste si: ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial insorit, temperatura maximă va fi de 11 de grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține noros, temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă atingând pragul de 10 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă atingând pragul de 11 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă atingând pragul de 16 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 16 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Pepe, mesaj surprinzător pentru Raluca Pastramă: "Aş vrea să te iert că ai plecat..."

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", declaraţii şocante despre primul ei iubit: „Un copil manipulat..."

Horoscop zilnic miercuri, 2 decembrie 2020. Nativii zodiei Fecioară primesc vești bune pe toate planurile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri