Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”

Andreea si marinescu puterea dragostei
Andreea a revenit la „Puterea Dragostei”.

Una dintre cele mai îndrăgite concurente din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” revine în casa iubirii. Anunțul a fost făcut chiar de Cristina Mihaela Dorobanțu, iar fanii au fost luați prin surprindere.

La scurt timp după ce a fost eliminată din casa „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat revenirea glorioasă a uneia dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul fenomen difuzat la Kanal D. Andreea, căci despre ea este vorba, începuse o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Cristian Marinescu, concurent la „Puterea Dragostei”, așa că prezentatoarea emisiunii a decis să le dea celor doi o șansă și a militat pentru întoarcerea concurentei în casa iubirii.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei" s-a întors în România. Concurenta nu mai participă la show

andreea puterea dragostei
Andreea de la „Puterea Dragostei” a primit o nouă șansă! Tânăra a revenit în casa iubirii.[Sursa foto: Captură YouTube]

„ Am decis să dăm o șansă cuplului Marinescu-Andreea. Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Deși Cristian Marinescu a fost extrem de fericit să o revadă pe iubita sa, celelalte fete prezente în casa „Puterea Dragostei” nu au manifestat aceleași sentimente pozitive cu privire la revenirea Andreei.

Ba chiar putem spune că Mariana a fost mai mult decât dezamăgită și indignată să o revadă pe Andreea, reprezentantă puternică a concurenței sale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

„Nu m-am născut ieri, în primul rând și am cap și gândesc foarte bine cu capul meu, nu cu capul altuia. Atât am vrut să spun!”, a explicat Mariana.

cristian marinescu puterea dragostei. andreea puterea dragostei
Cristian Marinescu și Andreea de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu iubit de telespectatori.[Sursa foto: Captură YouTube]

Marinescu și Andreea de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

“În momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine.

Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici că să spun acum toate lucrurile astea!”, i-a explicat Marinescu Andreei, în ziua în care au oficializat relația.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei? Tânărul are 23 de ani și nu vei ghici niciodată ce ocupație a avut!

Cu toate acestea, nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos la capitolul destăinuiri și declarații romantice. Tânăra de la „Puterea Dragostei” i-a explicat iubitului său că îl consideră un băiat manierat și educat, motiv pentru care și-a dorit să înceapă o relație cu el.

“Nu știam asta! Și tu mi-ai atras atenția de când am venit în casă, nu așa mult de la început, dar în momentul în care am început să port conversații cu ține mi-am dat seama că ești un băiat educat, ai caracter și am inceput să vreau să te cunosc mai mult.”, a dezvăluit Andreea.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies