Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”


Una dintre cele mai îndrăgite concurente din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” revine în casa iubirii. Anunțul a fost făcut chiar de Cristina Mihaela Dorobanțu, iar fanii au fost luați prin surprindere.


In articol:

La scurt timp după ce a fost eliminată din casa „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat revenirea glorioasă a uneia dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul fenomen difuzat la Kanal D. Andreea, căci despre ea este vorba, începuse o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Cristian Marinescu, concurent la „Puterea Dragostei”, așa că prezentatoarea emisiunii a decis să le dea celor doi o șansă și a militat pentru întoarcerea concurentei în casa iubirii.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei" s-a întors în România. Concurenta nu mai participă la show

andreea puterea dragostei
Andreea de la „Puterea Dragostei” a primit o nouă șansă! Tânăra a revenit în casa iubirii.[Sursa foto: Captură YouTube]

„ Am decis să dăm o șansă cuplului Marinescu-Andreea. Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Deși Cristian Marinescu a fost extrem de fericit să o revadă pe iubita sa, celelalte fete prezente în casa „Puterea Dragostei” nu au manifestat aceleași sentimente pozitive cu privire la revenirea Andreei.

Ba chiar putem spune că Mariana a fost mai mult decât dezamăgită și indignată să o revadă pe Andreea, reprezentantă puternică a concurenței sale.

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

„Nu m-am născut ieri, în primul rând și am cap și gândesc foarte bine cu capul meu, nu cu capul altuia.

Atât am vrut să spun!”, a explicat Mariana.

cristian marinescu puterea dragostei. andreea puterea dragostei
Cristian Marinescu și Andreea de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu iubit de telespectatori.[Sursa foto: Captură YouTube]

Marinescu și Andreea de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

“În momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine. Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici că să spun acum toate lucrurile astea!”, i-a explicat Marinescu Andreei, în ziua în care au oficializat relația.

Citeste si: Cine este Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei? Tânărul are 23 de ani și nu vei ghici niciodată ce ocupație a avut!

Cu toate acestea, nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos la capitolul destăinuiri și declarații romantice. Tânăra de la „Puterea Dragostei” i-a explicat iubitului său că îl consideră un băiat manierat și educat, motiv pentru care și-a dorit să înceapă o relație cu el.

“Nu știam asta! Și tu mi-ai atras atenția de când am venit în casă, nu așa mult de la început, dar în momentul în care am început să port conversații cu ține mi-am dat seama că ești un băiat educat, ai caracter și am inceput să vreau să te cunosc mai mult.”, a dezvăluit Andreea.


Abonează-te pe

Citește și:

Hamude vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri