Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”

Andreea si marinescu puterea dragostei

Una dintre cele mai îndrăgite concurente din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” revine în casa iubirii. Anunțul a fost făcut chiar de Cristina Mihaela Dorobanțu, iar fanii au fost luați prin surprindere.

La scurt timp după ce a fost eliminată din casa „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat revenirea glorioasă a uneia dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul fenomen difuzat la Kanal D. Andreea, căci despre ea este vorba, începuse o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Cristian Marinescu, concurent la „Puterea Dragostei”, așa că prezentatoarea emisiunii a decis să le dea celor doi o șansă și a militat pentru întoarcerea

concurentei în casa iubirii.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei" s-a întors în România. Concurenta nu mai participă la show

andreea puterea dragostei
Andreea de la „Puterea Dragostei” a primit o nouă șansă! Tânăra a revenit în casa iubirii.[Sursa foto: Captură YouTube]

„ Am decis să dăm o șansă cuplului Marinescu-Andreea. Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Deși Cristian Marinescu a fost extrem de fericit să o revadă pe iubita sa, celelalte fete prezente în casa „Puterea Dragostei” nu au manifestat aceleași sentimente pozitive cu privire la revenirea Andreei.

Ba chiar putem spune că Mariana a fost mai mult decât dezamăgită și indignată să o revadă pe Andreea, reprezentantă puternică a concurenței sale.

Citește și: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citește și: Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse- radioimpuls.ro

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

„Nu m-am născut ieri, în primul rând și am cap și gândesc foarte bine cu capul meu, nu cu capul altuia. Atât am vrut să spun!”, a explicat Mariana.

cristian marinescu puterea dragostei. andreea puterea dragostei
Cristian Marinescu și Andreea de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu iubit de telespectatori.[Sursa foto: Captură YouTube]

Marinescu și Andreea de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

“În momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine. Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici că să spun acum toate lucrurile astea!”, i-a explicat Marinescu Andreei, în ziua în care au oficializat relația.

Citește și: Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Aderarea României la Spațiul Schengen- Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025”- De ce se opune, de fapt, Austria?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei? Tânărul are 23 de ani și nu vei ghici niciodată ce ocupație a avut!

Cu toate acestea, nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos la capitolul destăinuiri și declarații romantice. Tânăra de la „Puterea Dragostei” i-a explicat iubitului său că îl consideră un băiat manierat și educat, motiv pentru care și-a dorit să înceapă o relație cu el.

“Nu știam asta! Și tu mi-ai atras atenția de când am venit în casă, nu așa mult de la început, dar în momentul în care am început să port conversații cu ține mi-am dat seama că ești un băiat educat, ai caracter și am inceput să vreau să te cunosc mai mult.”, a dezvăluit Andreea.Citește și:

Hamude vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

ego.ro Locul din casă în care să nu pui niciodată biroul. Greșeala pe care mulți o fac, așa atragi tot ghinionul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”M-am nenorocit” Cabral, apel disperat pe internet! Cu ce probleme se confruntă prezentatorul

kanald2.ro Ce părere are Oana Roman despre noua iubită a lui Marius Elisei: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

kanald.ro Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?


Parteneri
Cookies