Vrei sa slabesti? Afla totul despre DIETA DISOCIATA

Vrei sa slabesti? Afla totul despre DIETA DISOCIATA
Vrei sa slabesti? Afla totul despre DIETA DISOCIATA

Dieta disociata a fost abordata de multe vedete, iar rezultatele au fost uimitoare. Cel mai mare avantaj al acestei diete este ca poti sa mananci oricat, daca produsele alese sunt din anumite clase alimentare.

Dieta disociată pe 7 zile

Potrivit acestei diete, ar trebui să consumaţi în fiecare zi alimente dintr-o singură clasă nutriţională. Acest plan alimentar durează 7 zile şi promite rezultate eficiente – veţi putea slăbi până la 5 kilograme. Nu este recomandat să ţineţi această dietă mai mult de o săptămână, însă o puteţi repeta odată la două săptămâni.

Prima zi de dieta – Carne

În această zi, sunt permise doar următoarele alimente: carne de pui şi/sau carne roşie. Este interzis consumul de carne grasă (carne de porc, mezeluri, afumături) deoarece principiile dietei constau în disocierea alimentului proteic de cel lipidic. Carnea va fi preparată prin fierbere, pe grătar sau la cuptor, în niciun caz nu se va prăij pentru a se evita grăsimile. De asemenea, nu se va consuma pâine şi nici garnitură.

Puteţi utiliza sarea şi piperul atunci când o gătiţi. Modul de preparare al cărnii va fi – prin fierbere, pe grătar sau la cuptor, în niciun caz prajire.

A doua zi: Legume

Cea de-a doua zi este destinată consumului de legume (fierte, la aburi) sau în stare proaspătă. Dacă optaţi pentru o salată, ar trebui să ştiţi că nu aveţi voie să utilizaţi uleiul la prepararea salatei, ci puteţi utiliza ca şi în ziua precedentă anumite condimente – sarea şi piperul. Excludeţi pâinea din planul alimentar şi evitaţi legumele care au un indice glicemic mare cum este cartoful sau fasolea uscată.

A treia zi. Lactate

În această zi, nu puteţi consuma decât lactate sub formă de brânză dietetică, iaurt simplu, sana, kefir, lapte. Este recomandat să evitaţi consumul de caşcaval şi de smântână. Bineînţeles că alimentele care fac parte din alte categorii nu sunt permise.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Pisica este protectoarea casei, dar si a sufletului tau. Iata ce puteri vindecatoare are in functie de culoarea blanitei

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies