"Vor muri milioane” Omenirea, in pericol! Scenariul apocaliptic care i-a speriat pe toti


O pandemie provocată de o banală răceală ar putea pune în pericol viaţa a milioane de oameni. Avertismentul este unul sumbru, iar echipa de la centrul Johns Hopkins Center, responsabilă cu Securitatea Sanitară în SUA, devoaleză ca următoarea pandemie va fi una mortală, cu atât mai mult cu cât va fi extrem de contagioasă în perioada de incubaţie. Aşadar, experţii transmit un mesaj clar: atenţie la virusurile respiratorii!

 

Semnalul primind noua avertizare este una clară: ”Va pune in pericol populaţia si vaucide milioane de persoane!”

 

Oamenii de ştiinţă cred că virusurile care se răspândesc pe calea aerului reprezintă un pericol mult mai mare pentru populaţia globală decat agenţii patogeni responsabili de boli mortale precum zika sau Ebola, potrivit evz.ro.

 

Atenţie la virusurile respiratorii!

 

Echipa de la centrul Johns Hopkins Center, responsabilă cu securitatea sanitară în SUA, devoaleză ca următoarea pandemie va fi mortală cu atât mai mult cu cât va fi extrem de contagioasă în perioada de incubaţie.

 

De fapt, specialiştii spun că are fi vorba despre un microb la care majoritatea oamenilor nu ar avea imunitate şi pentru care nu ar exista niciun tratament.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri