Vremea de Rusalii 2018. Meteorologii au facut un anunt important

Vremea de Rusalii 2018. Meteorologii au facut un anunt important
Vremea de Rusalii 2018. Meteorologii au facut un anunt important

Vremea de Rusalii 2018.  Potrivit accuweather.com, în minivacanţa de Rusalii 2018, adică în perioada 25-28 mai 2018, vom avea temperaturi cuprinse între 24 şi 30 de grade, însă nu sunt excluse furtunile, în special, luni, 28 mai.

 

Şi de 1 Iunie vom avea vreme frumoasă, însă, la fel ca de Rusalii, vom avea parte şi de fenomene meteo extreme, potrivit Realitatea.

 

Vremea de Rusalii 2018. Prognoza meteo arată că la finele lunii mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est şi vest şi sub normal, local, în celelalte zone. Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul ţării şi vor fi excedentare în rest.

 

Şi pentru luna iunie a anului curent, temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte ţării.

Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul şi centrul ţării şi vor avea o tendinţă spre deficit, local, în restul teritoriului.



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Claudia Pavel, fata-n fata cu Anca Surdu si Diana Bulimar! Cum a reactionat Cream atunci cand le-a vazut pe cele doua foste concurente

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies