Iulia Albu, probleme financiare dificile! Cum a afectat-o divortul: "A trebuit sa..."


Desi este vedeta si reusste tot timpul sa aiba cele mai reusite aparitii TV, Iulia Albu a avut si ea parte de momente grele in viata sa.

 

 

Iulia Albu este cunoscuta de milioane oameni si apare mereu imbracata in cele mai reusite tinute. Putini stiu, insa, ca in spatele imaginii frumoase pe care o vedem cu totii, s-au aflat uneori si clipe mai putin placute.

 

Iulia Albu a povestit ca nici viata ei nu a fost lipsita de probleme financiare si ca a trecut prin momente foarte dificile din aceasta cauza. Una dintre perioadele grele despre care a povestit frumoasa vedeta a fost divortul de fostul ei sot.

 

"Din punct de vedere financiar, cele mai grele momente au fost când mi-am dorit să îmi cumpăr o pălărie, iar tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani. Asta pe la vreo 20 de ani. A fost foarte dificil. Era vreo 2000 de lire. Atunci nu era cu euro. A mai fost apoi un moment tare dificil în momentul în care am plecat de acasă de la părinţii mei, m-am căsătorit. A trebuit să trăiesc din banii mei. A durat o perioadă de opt ani. Iar al treilea moment dificil financiar a fost momentul în care am divorţat. Pentru că atunci am abandonat compelt avocatura, am luat-o de la zero din nou", a povestit Iulia Albu pentru viva.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri