Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului. “Mi s-au furat atâtea lucruri…”


Vica Blochina a făcut apel la oamenii legii din cauza unui scandal monstru în care este implicată cu administratorii blocului unde locuiește.


In articol:

Vica Blochina trece printr-o perioadă grea din cauza unui scandal în care este implicată cu administratorii blocului. Ea a susținut că se simte nedreptățită și că adevărul se află de partea ei.

Mai mult decât atât, vedetei i s-au mai pus penalități la întreținere, fiind nevoită să dea sume serioase de bani, iar acum se luptă pentru dreptate, deoarece consideră că ceea ce se întâmplă este umilire. Pe lângă suma enormă plătită la întreținere în urma penalităților care i-au fost făcute nejustificat, Vica Blochina a făcut declarații cu privire la faptul că i-au fost furate lucruri din boxa blocului în care stă.
Vedeta nu a mai putut ține acest lucru ascuns, așadar, a apelat la oamenii legii, deoarece este mai mult decât convinsă că nu este singura care are parte de astfel de tratament.

Citeste si: Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia

Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Eu nu cred în psihologi, ăia te spală pe creier”. Vica Blochina, despre perioada de depresie. Cum a scăpat vedeta aceste stări

Vica Blochina, scandal uriaș cu administratorii blocului în care stă

Toată cearta a pornit când administratorii blocului au făcut publică o informație conform căreia Vica Blochina are o datorie destul de mare la întreținere, sumă de bani refuzată de a fi plătită. Privind întreaga situație, Vica Blochina a declarat că a plătit aproximativ 10.000 de euro, această sumă reprezentând o mulțime de penalități adunate. După ce a ales să plătească suma uriașă, vedeta a început să primească tot felul de sume din ce în ce mai mari de plătit.
„Aștept de la poliție să se finalizeze tot procesul, plângerea penală. Mi s-au furat atâtea lucruri, mi s-au luat fără să mă anunțe nimeni. Cum adică vii peste boxele mele și le deschizi așa? Că vrei tu să pui stăpânire pe ele? Când ai tupeu fantastic nu te mai interesează absolut nimic, înjuri, dai în presă că nu plătesc întreținerea. Eu am plătită întreținerea la 0. Deci ei m-au chinuit cu întreținerea asta de când s-a construit blocul efectiv, iar eu sunt sigură că sunt sute de mii de oameni în România care au această problemă”, a povestit Vica Blochina.

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Fiind total depășită de întreaga situație, Vica Blochina a venit cu o propunere pentru administratori, în care să îi permită să plătească penalitățile în rate, fiind o sumă mult prea mare pentru ea. Anul acesta a adus pentru vedetă plata întreținerii și a penalităților în valoare de 10.000 de euro.
„Dacă din n motive ai ceva din urmă și îți vin penalitățile din urmă, și ei nu te lasă pe tine să respiri. Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează”, a mai spus vedeta.

Vica Blochina a avut penalități de 10.000 de euro

În ciuda insistențelor vedetei de încheia această situație neplăcută, administrația blocului s-a arătat de neclintit în fața rugăminților Vicăi. Totodată, acesta a mai discutat despre un episod foarte deranjant pentru ea, care le-ar avea în centrul acțiunii pe două doamne care fac parte din administrația blocului. Cele două doamne i-au atras atenția Vicăi Blochina despre faptul că plătește cafele în Mykonos, dar refuză să își plătească întreținerea.
„Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc”, a mai zis Vica Blochina.

Citeste si: Vica Blochina plânge! Este disperată, a pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

,,Eu nu cred în psihologi, ăia te spală pe creier”. Vica Blochina, despre perioada de depresie. Cum a scăpat vedeta aceste stări

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina plânge! Este disperată, a pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri