Vica Blochina plânge! Este disperată, a pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”


Vica Blochina plânge! Frumoasa blondă este disperată, pentru că a pierdut pe cineva drag și, de câteva zile bune, nu își poate reveni din șoc.


In articol:

Vica Blochina plânge, este disperată! Frumoasa blondă nu se poate calma și suferă de câteva zile, după ce și-a pierdut animăluțul de companie, un suflet extrem de drag pentru ea. Vica Blochina ar face orice îi stă în putință pentru a-și aduce motanul acasă și este dispusă să ofere o sumă colosală de bani, doar pentru a se reuni cu pisica sa.

Citeste si: Vica Blochina, comentariu scandalos la adresa lui Ciprian Marica și Ioana Marcu

vica blochina copil

Vica Blochina plânge! Frumoasa blondă și-a pierdut animalul de companie

Pe 3 iunie 2020 Vica și-a dat seama că Thomas, motanul său, a dispărut, pentru că nu l-a mai găsit în casă, deși l-a căutat peste tot. S-a mobilizat extrem de rapid și a plasat afișe prin cartier, cerând ajutor inclusiv pe rețelele de socializare, în speranța că internauții i-ar putea oferi o mână de ajutor.

„Mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult. A dispărut azi dimineață (n.r. miercuri) în zona Episcop Cherasie, Piața Coșbuc. Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc. Dacă ați văzut-o sau găsit vă rog mult să-mi scrieți. Ofer recompensă,” a mărturisit Vica Blochina, în lacrimi, pe contul de Instagram.

Citeste si: Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu fosta balerină

Vica-Blochina-plange-este-disperata-a-pierdut-pe-cineva-drag

Mai mult decât atât, aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a povestit că pisica este de negăsit și a dezvăluit faptul că și ea, dar și fiul său, Edan, suferă extrem de mult.

„De două zile plâng încontinuu. Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți. Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic. Nu pot să-mi dau seama.

Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară. Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan,” a declarat Vica Blochina, potrivit Libertatea.ro.

Citeste si: Mama lui Ciprian Marica, mesaj subliminal pentru Ioana Marcu. Nici măcar nu i-a răspuns!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri