„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei
„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

Fosta prezentatoare, Vica Blochina a oferit detalii surprinzătoare despre lucrurile pe care nu le acceptă la un bărbat din viaţa ei

Fire deschisă şi directă, Vica Blochina a vorbit recent despre felul în care trebuie să se comporte un bărbat în societate. De asemenea, vedeta a specificat că nu vrea să aibă legături amoroase cu bărbați care nu au un potențial financiar ridicat. Fosta balerină a vorbit deschis despre felul în care un bărbat trebuie să se comporte şi cea anume trebuie să facă atunci când iese la un restaurant.

Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci, în viaţa ei

din ce traieste vica blochina
Vica Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici nemachiată: „În absolut tot este vorba de echilibru”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vica Blochina: "Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani.

Dintre toţi prietenii mei pe care îi am în jur, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii care au făcut ceva în viaţă şi de la care am ce să învăţ de la ei. Eu nu pierd timpul cu oricine. Niciodată nu am umblat cu un bărbat sărac, dar nici nu am cerut nimic. Până la 30 de ani, un bărbat, dacă nu a realizat nimic în viața lui, el  nu o să realizeze niciodată.
Tu că bărbat trebuie să-ţi asiguri viitorul şi viaţa. Tu eşti stâlpul! Dacă tu ai reușit să faci asta, eu am ce învăţa de la tine. Ca să bag eu mâna în buzunar, ca să-ţi cumpăr ţie ceva?! Lucrul ăsta nu este prieten cu mine! Mie nu-mi plac pachețelele (n.r mușchii abdominali), nu mă impresionezi niciodată cu fizicul.”
a precizat Vica Blochina pentru Kanal D.

Vica Blochina a prezicat că nicio femei nu trebuie să plătească nota la un restaurant, dacă este invitată

vica blochina melody
Vica Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Învârtindu-se în lumea mondenă, Vica Blochina a vorbit şi despre câteva reguli de bune maniere la restaurant, pe care trebuie să la aibă o femeie, dar şi un bărbat.

„Să bag eu mâna în buzunar să plătesc eu?! Ferească Dumnezeu! Îmi paralizează mâna! Am venit la masă să plătim jumătate – jumătate?! Lasă ceasul amanet, dacă nu au bani să plătești.

Nu există aşa ceva! Nu înțeleg, cum să mă scoată bărbatul la masă şi să plătim 50 – 50?! Bărbatul trebuie să facă lucrul ăsta, să plătească indiferent de situaţie. Eu aşa am crecut. Asta este ceva normal!” a povestit Vica Blochina în podcastul „Fiță cu Adită” a canalului theExclusive, al postului Kanal D.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies