Veste uriașă! Se dau 460 de lei pentru fiecare copil. Banii intră pe card din luna octombrie


În ce condiții vor fi acordați acești bani.

Vești extrem de bune pentru cei care au copii mici. Valoarea tichetelor de creșă se majorează, începând cu luna octombrie, cu 10 lei, respectiv de la 450 lei, cât este în prezent, la suma de 460 lei.

Părinții și tutorii vor primi mai mulți bani odată cu primirea tichetelor de creșă, modificarea aplicându-se începând cu luna octombrie a acestui an. Se știe deja faptul că valoarea tichetelor de masă și a tichetelor de vacanță au crescut în ultima perioadă, iar această veste nu poate decât să îi bucure pe părinți. Guvernul a anunțat că, începând cu luna octombrie un alt tip de tichete va fi majorat.

Așadar, tichetele de creșă s-au majorat cu 10 lei, începând cu luna octombrie. Aceste tichete se acordă angajaților care nu beneficiază de concediu pentru creșterea copilului care are vârsta de sub 2 ani sau copii cu handicap de până la 3 ani.

Citeste si: Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Astfel, dacă până în prezent valoarea lor era de 450 de lei, părinții vor primi începând cu luna octombrie suma de 460 de lei, sumă ce va fi păstrată până în martie 2020, potrivit romaniatv.net.

Tichetele de creșă sunt reglementate în Romania prin Legea 193/2006 privind acordarea tichetelor cadou și tichetelor de creșă, precum și de Normele Metodologice de aplicare a acesteia.

Societățile comerciale, regiile autonome, societățile și companiile naționale, instituțiile din sectorul bugetar, unitățile cooperatiste, celelalte persoane juridice, precum și persoanele fizice care încadrează personal pe bază de contract individual de muncă pot acorda bilete de valoare sub forma tichetelor de creșă.

Acestea se acordă angajaților proprii, pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani și se asigură integral din costurile angajatorului. Ele se pot acorda lunar angajaților care nu beneficiază de concediul și de indemnizația acordate pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani, respectiv până la 3 ani dacă este vorba despre un copil cu handicap.


Abonează-te pe

Citește și:

Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Cununia civilă, ponturi și aspecte administrative

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 25 noiembrie 2020. Balanțele își împlinesc cel mai mare vis

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în plâns! Ce s-a întâmplat cu frumoasa brunetă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri