Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card


Ministerul Turismului aduce modificări importante modului în care sunt acordate voucherele de vacanță, dar și valorii lor. Noul proiect de lege prevede sancțiuni drastice pentru hotelierii și agențiile de turism care vor încălca legea.


In articol:

Potrivit unui nou proiect de lege inițiat de către Ministerul Tursimului, modul în care sunt acordate voucherele și valoarea lor ar putea fi modificate. Tichetele vor avea o valorea mai mare și vor putea fi folosite în extra-sezon, respectiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie

Angajații își vor putea alege o singură variantă de vouchere. Astfel, un angajat va primi anual vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei sau vouchere valabile în extra-sezon în valorea de 2080 de lei.

Unitățile de cazare care vor accepta voucherele extra-sezon în alte perioade decât cele menționate vor primi amenzi de peste 50.000 de lei.

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea legilor

„Având în vedere că s-a constatat în practică o aglomerare a unităților de cazare în sezon (în special în lunile iunie-august), pe de o parte, și un număr scăzut de turiști în extrasezon, pe de altă parte, s-a decis încurajarea beneficiarilor să opteze pentru o vacanță în extrasezon, prin acordarea unei valori mai ridicate în cuantum egal cu contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit, în condiţiile legii, pentru un salariat, pentru voucherele de vacanță ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie”, se arată în nota de fundamentare, potrivit digi24.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal 14 - 20 octombrie 2019. Două zodii primesc mulți bani

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Bombă în lumea tenisului! Simona Halep se mărită! Avem toate detaliile evenimentului pe care România îl va urmări cu sufletul la gură EXCLUSIV

Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta

Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul! Cine va moșteni toată averea designerului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri