Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul! Cine va moșteni toată averea designerului


Designerul Cătălin Botezatu a hotărât cine va moșteni toată averea lui și și-a făcut deja testamentul.


In articol:

Cătălin Botezatu va dona mare parte din averea lui celor mai puțin norocoși.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat creatorul de modă pentru Libertatea.ro.

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! A avut interese financiare? Detalii bombă care schimbă tot!

Cătălin Botezatu, despre emisiunea „Bravo, ai stil”

Deși s-a speculat că problemele de sănătate l-ar împiedica să se întoarcă în juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, Cătălin Botezatu a negat vehement zvonurile.

„Despre speculațiile din ultima vreme legate de plecarea mea de la „Bravo, ai stil!”, țin să menționez că nu s-a pus problema să plec de la Kanal D. Televiziunea este a doua casă. Nimeni nu m-a întrebat și nici nu am avut vreo discuție pe acestă temă”, ne-a mai mărturisit celebrul designer.

Citeste si: Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum îți prepari acasă masca de față din avocado, banană și ulei de măsline

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri