Veste ȘOC!!! Începând cu luna Februarie, WhatsApp nu va mai funcționa pe telefoanele a milioane de utilizatori


Celebra aplicație de mesagerie WhatsApp, va înceta să mai funcționeze pe milioane de dispozitive începând cu luna viitoare.


In articol:

Aplicația este deținută, în prezent, de gigantul Facebook și pe 31 decembrie a anunțat că a încetat să mai accepte o serie de dispozitive. Începând cu luna Februarie, din păcate pentru un număr mare de utilizatori, aplicația nu va mai funcționa pe un număr mare de dispozitive mai vechi.

De asemenea, nu numai vechimea telefonului va afecta funcționarea aplicației, ci și sistemul de operare. Pe 31 decembrie, WhatsApp a făcut public anunțul că orice telefon pe care rulează softul Windows Mobile, aplicația nu va mai fi acceptată. De asemenea, începând cu prima zi a lunii februarie, iPhone-urile cu un soft mai vechi decât iOS 7 nu va mai fi acceptat, asemenea dispozitivelor Android cu versiunea 2.3.7.

Whatsapp nu va mai funcționa
Whatsapp nu va mai funcționa

Citeste si: Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!

Celebra aplicație nu va mai fi disponibilă pe dispozitivele menționate anterior!

În teorie, utilizatorii aplicației care sunt vizați, își pot actualiza cu un singur click sistemul de operare, iar aplicația va fi funcțională. În practică, însă, foarte multe modele de telefoane mai vechi, nu se vor adapta sistemelor de operare mai noi, sau nu vor permite instalarea acestora.

Whatsapp nu va mai funcționa
Whatsapp nu va mai funcționa

Citeste si: Gadgeturi 2019: Ce sa-ti cumperi anul viitor

După ce WhatsApp a fost cumpărat de Facebook, aplicația a început să dea destul de multe erori și totodată să introducă modificări cu fiecare update.

Brian Acton, co-fondatorul aplicației, a declarat în cadrul unui discurs la prestigioasa universitate Stanford (pe care și el a absolvit-o), că a fost destul de naiv când a vândut aplicația, gândindu-se că ar putea să acționeze în continuare după propriile convingeri și valori.

Citeste si: Politica de Cookies

Spre exemplu, acesta a afirmat că și-ar fi dorit un model de aplicație care să taxeze utilizatorii cu o sumă modică, pentru a evita folosirea reclamelor- modul tradițional de a obține veniturile în cazul companiei Facebook.

Cei doi fondatori WhatsApp sperau ca în loc să absoarbă datele private ale utilizatorilor pentru a personaliza reclamele să găsească un numitor comun între așteptările lor financiare și securitatea și confidențialitatea utilizatorilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Politica de Cookies

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganţii Internetului si tehnologiei vin la Bucuresti. Ultimele bilete se scumpesc mâine

Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!

Gadgeturi 2019: Ce sa-ti cumperi anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri