Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!


Facebook a picat joi după amiaza în România. Nici celelalte rețele de socializare deținute de compania condusă de Mark Zuckerberg, Whatsapp și Instagram, nu au putut fi acccesate.

Potrivit site-ului downdetector.com, care primește rapoarte de la utilizatori, au fost detectate probleme cu rețeaua de socializare Facebook în toată țara. E prima oară în ultima lună când Facebook a picat pe tot teritoriul României. 

Citeste si: Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Citeste si: A murit după ce a căzut de pe o stâncă de la 30 de metri înălțime în timp ce încerca să-și facă un selfie

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Facebook a picat în ţara noastră în jurul orei 14:35. ”Ne pare rău, ceva nu funcţionează”, a fost mesajul afișat de rețeaua de socializare condusă de Mark Zuckerberg.

S-au mai raportat erori ale Facebook în ţări precum SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Egipt şi alte 38 de ţări, potrivit Outage.report. 

Ultima defecțiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, atunci când serviciile Facebook și Instagram nu au funcționat timp de 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri