Te ajută sau nu băile lungi la pierderea kilogramelor în plus? Ce spun cercetătorii


Foarte multe persoane adoră să stea cu ”orele” în baie, dar oare este benefic? Ce spun cercetătorii!

În prezent, de când era digitală a luat amploare, din ce în ce mai multe persoane preferă să își ”piardă” timpul în baia din locuința proprie. Nu doar pentru ca femeile să se machieze sau să se aranjeze, ci și pentru faptul că bărbații stau pe gadgeturi și pierd noțiunea timpului.

În cazul acesta, trebuie să reamintim faptul că nici băile lungi și fierbinți nu sunt excluse din acest ”plan”, deoarece femeile preferă să stea mai mult în apa fierbinte, pentru a se relaxa, față de bărbați. Dar, din punct de vedere medical, este bine sau nu să facem acest lucru în continuare? Iată ce spun cercetătorii!

Citeste si: Riscurile asociate sexului anal

Citeste si: Iulia Albu, mesaj nou pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis de această dată

Citeste si: Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Chiar dacă te simți mai relaxat și degajat, nu trebuie să uiți că acest lucru este benefic pentru sănătate. Oamenii de știință au făcut un studiu interesant: au ales 14 persoane, dintre care o parte au alergat o oră pe bicicletă, iar restul au stat o oră în apa fierbinte. Rezultatul e spectaculos: în ambele cazuri, oamenii au reușit să piardă calorii!

Mai mult decât atât, să nu uităm faptul că băile fierbinți și regulate te ajută la scăderea nivelului presiunii sanguine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Dacă ai dureri dese în zona pelvisului, trebuie să mergi URGENT la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri