Iulia Albu, mesaj nou pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis de această dată


Iulia Albu, mesaj nou pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis de această dată

Iulia Albu urmărește, se pare, fiecare pas pe care-l face Andreea Bălan.

După ce, în urmă cu două săptămâni, fashion editorul i-a reproșat artistei atitudinea adoptată în legătură cu starea sa de sănătate, acum revine cu noi critici și acuze.

Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan și de această dată, Domnița de Alba, așa cum se autointitulează fosta soție a lui Mihai Albu, i-a criticat în stilul ironic caracteristic ultimele apariții ale artistei: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte! Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor.

Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge ”să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) ”cum decurge vindecarea”.

Mă declar ”sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!) Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Citeste si: Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Citeste si: CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Andreea Bălan nu a răspuns până acum provocărilor lansate de Iulia Albu, însă soțul său, George Burcea, i-a dat o replică destul de tăioasă fashion-editorului după comentariile de acum două săptămâni:

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață.
Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este grea… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai grea.”,
– a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.


Abonează-te pe

Citește și:

Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri