Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!


Frumoasa cântăreață Andra a vorbit despre momentele frumoase din viața ei și a soțului ei.

Faimoasa artistă Andra a povestit la Radio Impuls frânturi din viața spectaculoasă pe care o are alături de soțul ei, Cătălin Măruță. Având în vedere că mai este puțin până la una dintre cele mai frumoase sărbători, Paștele, cu ocazia aceasta artista Andra a făcut mărturisiri frumoase despre viața de familie.

”Cu ce ocazie pe la Cluj?”- Artista Andra a răspuns în studioul Radio Impuls: ”Uite așa, am venit să vă văd, să mănânc un mălai bun.

Sincer, astăzi o să zic pas! sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăți, dar astăzi spun pas!, pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul”.

Citeste si: Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

”Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a continuat Andra.

”O dată la d0uă săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a mai spus Andra, râzând.

Citeste si: Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii

”10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început. A avut o ediție aniversară și a avut ditamai cozonacul. Și i-am spus ”te rog, adu-mi și tu acasă o felie”. Adevărul e că a venit Nea Vasile și mi-a adus la concert cozonac”, a continuat Andra.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri