Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii


Rugăciune de Florii. Praznicul intrării Domnului în Ierusalim este un moment unic în viaţa fiecărui credincios, împlinind o prorocie făcută cu 400 de ani înainte de venirea lui Mesia.


In articol:

Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii.

Tradiţia spune că pentru a alunga furtuna şi grindina, se pun pe foc muguri din salciile sfinţite la slujba de Florii. În plus, în grădini se îngroapă mugurii salciei sub prima brazdă, în credinţa că va atrage belşugul.

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru Cel ce esti întru cele înalte cu Tatăl şi eşti purtat pe arip de Heruvimi si cântat de Serafimi, care în zilele venirii Tale în trup ai binevoit pentru a noastră mântuire a sedea pe mânzul asinei şi ai primit binecuvântarea pruncilor, ai venit în Sfânta Cetate a Ierusalimului, mai înainte cu sase zile de patima cea de bunăvoie, ca să mântuiesti lumea prin Cruce, prin îngroparea şi Învierea Ta!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Şi precum atunci oamenii, care şedeau in întuneric si în umbra mortii, având ramuri de copaci şi stâlpări de finic Te-au întâmpinat pe Tine, Fiul lui David, mărturisindu-Te, aşa şi pe noi, care acum în această zi de înainte prăznuire, purtând în mâini stâlpări şi ramuri de copaci, păzeşte-ne şi ne mântuieste.

Rugăciune de Florii. Si precum acele popoare si copiii Ti-au adus Osana, învredniceste-ne şi pe noi să Te slăvim în psalmi şi cântări duhovniceşti, cu suflete curate şi buze neîntinate, în aceste zile ale patimilor Tale şi să dobândim, fără de osândă, a ne împărtăsi de bucuria Sfintei Învierii Tale si să cântăm si să proslăvim Dumnezeirea Ta, împreună cu Cel fără de început al Tău Părinte si cu Preasfântul si Bunul si de viaţă Făcătorul Tău Duh, acum şi purnrea şi în vecii, vecilor. Amin”.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Zodiile care fac cel mai mult sex. Aceste femei sunt zeiţe în pat! Bărbaţii care au relaţie cu ele sunt cei mai norocoşi

Tu ai al treilea ochi activat? Ce se întâmplă ULUITOR atunci când ţi se activează al treilea ochi

NOU! Horoscopul INDIAN al săptămânii 15-21 aprilie 2019. Horoscopul karmei. Ce zodie eşti în CELEBRUL horoscop INDIAN? Iată mesajul pentru zodia ta!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri