Vedetele au fost la deschiderea primului showroom Roche Bobois in Romania


Compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux, a deschis ieri primul magazin in Bucuresti.

Alaturi de invitati speciali Excelenta Sa M. François Saint-Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti, si echipa Roche Bobois din Romania si Franta: Şerban Cismarescu, Raluca Nasta, Alina si Constantin Dascalu, Martin Gleize, Sasha Lakic si Suzy Chevalier, la inaugurare au fost prezente peste 150 de persoane care au intrat in universul Roche Bobois.

Impresionantul showroom care se intinde pe o suprafata de 600 mp, este amplasat in centrul orasului si este conceput pentru a permite clientilor sa experimenteze direct stilul de viata francez – L’Art de Vivre. Cele doua colectii, Contemporana si Clasica, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.

Invitatii au petrecut o seara speciala in spatiul Roche Bobois, alaturi de presa, arhitecti, designeri si oameni de afaceri fiind prezente si vedetele: Andra si Catalin Maruta, Nicolai si Monica Tand, Oana Roman, Laurent Tourette, Sonia Argint Ionescu,  Adina Galupa, Monica Iagar, Camelia Baltoi, Simona Ţaranu, Andrei Nourescu, Dorin Chiotea, Adelina Cathias, Maria Radu, Diana Enciu si Alina Tanasa, Alexia Talavutis  (Lala Band), Claudia Pavel (Cream) si Cristina Herea.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri