“Vă rog eu, nu îmi mai trimiteți!” Ramona Olaru, reacție dură în mediul online, după ce Cătălin Cazacu a fost văzut în club cu două domnișoare


Ramona Olaru a oferit primele declarații, la puțin timp după ce a văzut imaginile din club cu Cătălin Cazacu.


In articol:

Cuplul a mărturisit întotdeauna că obișnuiesc să se certe din orice lucru, însă niciodată încât să se ajungă la despărțire definitivă. Doar că de fiecare dată când lucrurile nu funcționează în relația de cuplu, unul dintre ei, sau chiar amândoi țin să își exprime nemulțumirea pe rețelele de socializare.

Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru ridică foarte multe semne de întrebare, deoarece la puțin timp după ce asistenta TV a declarat că s-a mutat din locuința motociclistului, acesta a fost surprins într-un club de noapte din București, alături de două domnișoare.

Citește și: „Este obraznic” Ramona Olaru a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, reacție dură în mediul online, după ce Cătălin Cazacu a fost văzut în club cu două domnișoare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

Așadar, Ramona Olaru a oferit și primele declarații legate de respectivul subiect, însă a vrut doar să facă o precizare pentru urmăritori, mai exact, să nu-i mai trimită articole despre escapada lui Cătălin, dând de înțeles că nu îi mai pasă cum își petrece timpul motociclistul.

„Ce vă rog eu, nu îmi mai trimiteți articole din ziare! Fiecare are dreptul să își facă viața fix cum vrea! Mulțumesc”, a scris Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram.

Cu toate astea, nici Ramona Olaru nu s-a lăsat mai prejos, deoarece la rândul ei, s-a distrat de minune noaptea trecută, alături de câțiva prieteni. Totodată, vedeta a abordat o ținută mai provocatoare.

Citește și: „Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, reacție dură în mediul online, după ce Cătălin Cazacu a fost văzut în club cu două domnișoare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta

Mesajul lui Cătălin Cazacu în mediul online, înainte de a fi văzut în club

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Cătălin Cazacu într-un club din București, în urmă cu două seri, acolo unde a petrecut ceva timp alături de două domnișoare, o fată blondă, iar cealaltă brunetă. Însă, înainte de a merge în club, Cătălin Cazacu  a postat un mesaj în mediul online, dând de înțeles că este în prezent un bărbat singur.

„Fiecare dintre noi luminează o încăpere. Unii atunci când intră… iar alții atunci când ies. Acestea fiind spuse… să înceapă weekend-ul”, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram.

Citește și: ,,Nu a fost foarte greu să alegem o locație”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, declarații despre nuntă

Ramona Olaru, reacție dură în mediul online, după ce Cătălin Cazacu a fost văzut în club cu două domnișoare

[Sursa foto: WowBiz]

Citește și: „Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri