Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”


Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mult timp, însă uneori relația a fost puțin mai năbădăioasă.


In articol:

Cuplul a recunoscut întotdeauna că se ceartă din orice lucru mic, dar niciodată încât să se ajungă la despărțire permanentă. Doar că de fiecare dată când lucrurile nu merg cum trebuie în relația de cuplu, unul dintre ei, sau chiar amândoi țin să își exprime nemulțumirea pe rețelele de socializare.

De această dată, Ramona Olaru a fost cea care a lăsat să se interpreteze că lucrurile iar nu merg perfect. Colega de platou a lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil și-a obișnuit urmăritorii cu sinceritate și cu naturalețe din partea ei, astfel că pentru mulți nu mai este mare lucru că vedeta a ales să își deschidă sufletul în față lor.

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit?

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, mesaje controversate pe o platformă de socializare

Pe Instagram, Ramona a publicat două mesaje tăioase și controversate, care fac referire la cum stau de fapt lucrurile într-o relație puțin toxică, dar și cum un bărbat ajunge să ofere critici partenerei de viață pentru greșelile pe care le face din cauza lui.

Fata de la meteo, ca întotdeauna de altfel, nu a spus clar dacă iar a avut loc o ceartă între ea și logodnicul ei, sau dacă mesajele sunt fără direcție, lăsând loc interpretărilor.

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit?

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

”Doar pentru că cineva îți este familiar, asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respect... Nu există bărbat mai ipocrit decât cel ce critică femeia care nu mai este un înger în iadul creat de el”, a scris Ramona Olaru, pa pagina personală de Instagram.
Disputele dintre cei doi au apărut în contextul în care deja au plănuit ca anul viitor să își jure iubire veșnică, și să petreacă în cinstea relației pe care o au, la malul mării, cu 500 de invitați, muzică bună, mâncare multă și diversă, totul într-o atmosferă relaxantă și de-a dreptul de vis. Însă, până la nunta mult așteptată se pare că mai au de trecut teste. Cei doi au recunoscut că iubirea lor a fost mereu cu năbădăi, dar asta nu i-a împiedicat să meargă mai departe pe același drum.

Citeste si: ,,Nu a fost foarte greu să alegem o locație”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, declarații despre nuntă

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit?

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona Olaru, despre infidelitatea fostului soț: „Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat..."

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Denisa Tănase. "Da, ne dorim un copil.”

“Nu el era bolnav la spital, eu eram” Ramona Olaru a ajuns la spital, însoţită de Cătălin Cazacu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri