Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta


Toți oamenii se întreabă dacă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au căsătorit în secret, după declarația pe care blondina a dat-o în cadrul unei emisiuni televizate, la un eveniment monden, care a avut loc în urmă cu câteva zile.


In articol:

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu foarte apreciat de oamenii de acasă și nu numai. Cei doi s-au logodit în timpul unei vacanțe, iar asistenta TV a fost în culmea fericirii, postând, ulterior, o fotografie cu inelul pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

Ce a declarat Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de o perioadă destul de lungă de timp, iar în timpul unei vacanțe s-au logodit. Din acel moment, vorbesc foarte mult despre planurile de nuntă, iar recent, blondina, s-a dat de gol în legătură cu marele eveniment.

Asistenta TV a declarat că și-a unit destinul cu cel a partenerului său, Cătălin Cazacu, iar acum locuiește în casa sportivului.

Ramona Olaru a menționat că i-a spus lui Cătălin Cazacu că dacă ar fi știut că o aduce la un astfel de eveniment, s-ar fi machiat și ea, să fie frumoasă.

,,Uite, dacă știam că mă aduci la un astfel de eveniment, puteam să mă machiez și eu, să fiu frumoasă, ca toate celelalte femei!.

Și el mi-a zis: «Nu, că tu nu ești ca toate celelalte femei, tu ești FEMEIA!» ”, a declarat Ramona Olaru la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu.

Cătălin Cazacu a spus că dacă s-a crezut vreo secundă că el a cucerit pe frumusețe, nu pe frumusețe a cucerit, ci pe vorbe.

„Ca să ne înțelegem, dacă vreo secundă s-a crezut că pe frumusețe eu am cucerit, nu pe frumusețe, pe vorbe! ”, a completat Cătălin Cazacu.

Citeste si: Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare?

[Sursa foto: Instagram]

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu  sunt foarte uniți

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație foarte frumoasă, iar în momentul actual sunt mai uniți ca niciodată, cu toate că mai au momente în care se ceartă, de fiecare dată reușesc să le depășească, iar iubirea lor se amplifică după fiecare conflict.

Cei doi au trecut prin greutăți împreună și niciodată nu s-au lăsat la greu. În momentul actual sunt mai fericiți ca niciodată și de abia așteaptă să facă pasul cel mare împreună.

Citeste si: „Să îți faci copilul tău”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, pregătiți să devină părinți? Cum a fost surprins sportivul

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare?

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Nu a fost foarte greu să alegem o locație”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, declarații despre nuntă

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri