V FOR VINTAGE #17 - targ de design contemporan si cultura vintage


V FOR VINTAGE #17 - targ de design contemporan si cultura vintage

POVESTEA CONTINUA: Doua zile dedicate design-ului contemporan si culturii vintage in edificiul emblematic al Bucurestilor: Grand Hotel du Boulevard, pe 12 si 13 noiembrie.

Un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii si bijuterie de autor, colectii vestimentare toamna/iarna ale designerilor romani, varietate de invitati speciali| abundenta de vintage autentic;

Relatia cu obiectele este una sincera si asumata, de aceea pasionatii de arta decorativa isi consolideaza la  #VFORVINTAGE angajamentul fata de design-ul de obiect, fie el functional, avangardist, neconventional, inovativ dar intotdeauna„made in Romania“.

Invitatii speciali V for Vintage #17
MANURI| CLAUDIA CASTRASE| A.A. PETCAN| LANA DUMITRIU

V for Vintage este primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design.

Numerosi studenti isi pregatesc colectii dedicate si instalatii in zona tinerelor talente, sectiune realizata in colaborare cu UNArte Bucuresti, UAD Cluj si Facultatea de Arta si Design din Timisoara.

V for Vintage #17 sustine CREATIVITATEA IN TOATE FORMELE SALE

La #VFORVINTAGE creativitatea este premiata. 
Premiile Beau Monde si Marie Claire sunt oferite designerilor si colectiilor ce se evidentiaza prin originalitate, expresivitate, imaginatie sau inovatie
Premiile constau in promovarea designerilor castigatori.

V for Vintage #17 sustine DIVERSITATEA IN CREATIVITATE
#VfordiVersity

Creativitatea nu tine cont de gen, religie, etnie, orientare sexuala,

varsta, statut social sau nationalitate. De aceea impreuna cu Centrul Filia, Asociatia E-Romnja, TRANSform si MozaiQ ne unim fortele in cadrul primei Conferinte #VFORVINTAGE si vorbim impreuna despre cum ambele sunt esentiale in societatea moderna.

Sambata, 12 noiembrie, ora 14:00- ‘Creativity outside the gender norms’: standarde duble in expresia de gen.

'Creativity outside the gender norms e despre curajul de a explora zone pe care societatea pretine ca nu se simte pregatita sa si le asume.

Sau pe care si le asuma, aplicand jumatati de masura. E despre standarde duble si despre diversitate, in toate formele ei.' Alexandra Scinteianu, consultant comunicare si PR TRANSform.

'Societatea contemporana este caracterizata de schimbari radicale, constante si intr-un ritm accelerat in toate aspectele vietii noastre. Viata omului modern presupune un inalt grad de adaptare si de curaj, care este legat in mare masura de creativitate. Laura Calin, organizator V for Vintage


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

CITEȘTE: La cât timp se curăță ACVARIUL

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri