Un renumit medic constănţean a murit. „Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui”


Eugen Rubeli, medic primar ortopedie-traumatologie, a murit.

Trupul neînsufleţit al medicului Eugen Rubeli (65 de ani) va fi depus sâmbătă, 11 mai, după ora 13.00, la capela bisericii din localitatea Agigea, judeţul Constanţa.

Citeste si: “Am fost de acord ca soţia mea să facă sex cu un străin, în casa noastră. Ea l-a dus într-o camera de la etaj şi au stat acolo o oră”

Citeste si: Horoscop IUNIE 2019. Zodiile care suferă în luna MAI sunt recompensate în IUNIE! Viaţa lor se va schimba radical în această vară

Citeste si: Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a lunii Mai 2019. ŞAPTE zodii vor avea de furcă în luna lui Florar. Cine va avea parte de fericirea mult aşteptată

Mesaje dureroase după moartea lui Eugen Rubeli

Înmormântarea va avea loc duminică, 12 mai, de la ora 11.00. „Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când dragul şi stimatul nostru coleg, Dr. Eugen Rubeli, a plecat dintre noi pentru totdeauna. Dr. Rubeli nu doar a marcat existenţa celor pe care i-a întâlnit pe drumul vieţii, ci le-a schimbat destinul, atât prin actul medical, cât şi prin grija pe care o manifesta pentru pacienţii săi. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe!”, au transmis pe Facebook colegii medicului de la Ovidius Clinical Hospital (OCH).

Tot pe o reţea socială a scris şi medicul Toma Cucu: „Cu durere în suflet, anunţ pe cei care l-au cunoscut, că bunul meu prieten şi nepreţuit meu coleg, domnul doctor Eugen Rubeli, a trecut în nefiinţă. Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui, ca să ştie cât de mult l-am iubit. Dumnezeu să-l ierte!”. Dr. Eugen Rubelie era medic primar, specialist în ortopedie şi traumatologie.

FOTO: OCH


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri