Un artist de la noi recunoaşte: ”Un cunoscut preot mi-a spus că am farmece făcute”! Dezvăluirile cutremurătoare ale cântărețului îți vor da FIORI RECI pe șira spinării


Cântărețul Karym trece prin momente inexplicabile și greu de crezut. Artistul a aflat recent că se confruntă cu o situație fără precedent în viața lui, asta după ce a găsit acasă lucruri personale cusute cu ață albă într-un mod inexplicabil și încălțăminte tăiată, iar situațiile inexplicabile l-au făcut pe artist să apeleze la sfaturile unui cunoscut duhovnic din țară.


In articol:

 

Farmecele și vrăjile există. Chiar dacă efectul lor este pus la îndoială, ele se fac. Motivele sunt diverse: invidie, răzbunare, disperare sau pentru a atinge un anumit scop. Problema cu care se confruntă cântărețul Karym este una destul de serioasă, iar recent a fost în vizită la preotul Ștefan Argatu, care este fiul regretatului duhovnic Ilarion Argatu și unul din cei mai cunoscuți și căutați duhovnici din România, fiind unul din cei mai mari duhovnici în viață, care i-a confirmat ceea ce bănuia: are farmece făcute!

Citeste si: Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în timpul partidei, femeia i-a spus ceva ce l-a scos din sărite

Citeste si: O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

"Este adevarat că de la o vreme simt că sunt "atacat" de energii negative... oricine își poate da seama când acest lucru se întâmplă, chiar dacă multora dintre noi le este jenă să recunoască sau să vorbească despre asta. La început nu am dat importanță, dar le-am povestit prietenilor printre care și prietenei mele Larisa Judele, care este terapeut. Auzeam lucruri, simțeam lucruri ciudate, iar la un moment dat la trei dimineața am auzit bubuitori înfiorătoare în geam... atât de puternice încât m-am trezit panicat din somn. De curând am fost în vacanță și în una din poze umbra mea are forma unui diavol... sunt speriat, dar nu panicat. Referitor la acea poză am găsit oarecum o explicație rațională, dar doar să mă liniștesc, sunt convins că nimic nu e întâmplător. Am fost la preotul Ștefan Argatu din jud. Vrancea si mi-a explicat ce e de făcut, am primit sfaturi bune, nu îmi este frică și nici nu trebuie să-ți fie frică în cazuri de genul. Îmi este teamă doar de oamenii care fac așa ceva. Sunt mai tot timpul plecat de acasă și într-o zi am găsit haine cusute cu ață albă într-un mod inexplicabil, încălțăminte tăiată intenționat etc. Ce să zic, doar gândul că o persoană indiferent cine ar fi ea și indiferent ce problemă ar avea cu mine, ar putea face așa ceva, mi se pare înfiorător! Încerc pe viitor să mă ocrotesc de astfel de energii negative! Știu că pare incredibil ce povestesc dar se întâmplă din păcate... nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva!", ne-a dezvăluit Karym.

Şi Larisa Judele, prietenă apropiată a lui Karym, de profesie terapeut, a vorbit despre ce i se întâmplă cântărețului. "Karym îmi este un bun prieten, este o lecție pozitivă de viață pe care mulți tineri din zilele noastre ar trebui să o aprecieze și să înțeleagă că încă mai există oameni care își duc crucea cu greu dar tot odată cu sufletul curat. Aceste testări ale vieții ne pot transforma atât în bine cât și in rău, depinde foarte mult de alegerile pe care le facem în acele momente. Pentru mine el este un băiat erou care și-a crescut copilul singur cu multe nevoi financiare și cu multă sete de a învinge, iar pentru asta are toată admirația mea. Din punctul meu de vedere ca și terapeut, probabil văd aceste ”probleme” mai profunde și mai clare... ceea ce se întâmplă și acum după aceste “pățanii“ pe care Karym mi le-a povestit la telefon. Am avut ore în șir de stat cu el pentru al liniști atât cât a ținut de mine. Lucruri care m-au îngrijorat și pe mine, dar am încercat să nu par îngrijorată pentru că nu voiam să-l sperii și mai tare. Ce a povestit el că a pățit nu pot pronunța (ți se pare ceva ireal). A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare și este normal să ne speriem mai ales atunci când este ceva necunoscut și mai mult de atât simți că îți afectează viața din toate punctele de vedere. Noi oameni suntem ying și yang, cum există forțele binelui așa există și forțele răului. De aceea mereu trebuie să ne păstram vibrația ridicată, să ne rugăm, să avem credință și să nu ne lăsăm conduși atunci când simți că ceva este în regulă cu noi. Trăim într-o lume plină de răutate, de frustrare, într-o lume ușor manipulată din păcate, doar că ceea ce uităm este că există și o lege karmică care se întoarce fără doar sau poate. Ceea ce oferi ți se întoarce iar viața în sine este un Boomerang. Cu siguranță mai sunt persoane care au trecut sau trec prin ceea ce trece Karym, și sper că se “trezesc“ și nu se lasă conduși și manipulați cu gândul ca “așa este viața“. Nu, viața nu este să-ți fie rău, să simți neliniște și frici și blocaje. Viața este iubire, este bucurie, este credință. Mereu o să existe o luptă... iar credința în Dumnezeu învinge orice blocaj care nu ne lasă să ne bucurăm pe deplin de viață. Sfatul meu pentru Karym a fost să ia aceste întâmplări din nou ca pe o lecție, să își demonstreze lui în primul rând că este destul de puternic și de data aceasta mai ales când este pus într-o situație în care își testează credința și cu siguranță prin rugăciune și cu ajutorul unui duhovnic o să depășească aceste momente. Să aibe puterea să ierte și să nu uite că peroanele importante o să fie mereu lângă el. Suntem cu toții în această viață pentru a învață și pentru a experimenta", ne-a declarat Larisa Judele.

Cine este Karym?

Karym este unul dintre artiștii autohtoni aflat la început de carieră, a cărui viață privată este prea puțin cunoscută fanilor, reușind să țină departe atenția publicului, împărtășind doar viața profesională, cu toate acestea cântărețul a fost implicat recent într-un scandal imens cu familia lui care a ținut atât prima pagină a publicațiilor cât și head-line-ul știrilor de televiziune o perioadă lungă de timp. Din păcate după mediatizarea excesivă a scandalului și a problemelor, tatăl artistului a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer care i-a și luat viața în doar câteva luni de la aflarea diagnosticului. Karym a devenit cunoscut datorită pieselor "Sunt aici", "Anonim" feat. Mellina, "La două capete" feat. Celia și "Râu de lacrimi", cel mai recent single lansat pentru care a colaborat pe partea de producție cu băieții de la Fly Project.


Abonează-te pe

Citește și:

Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în...

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Catherine Siachoque, în doliu! Fratele actriţei de telenovele a murit

Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Trei zodii au un NOROC COLOSAL! Dau lovitura la LOTO şi primesc grămezi de bani

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 25 noiembrie 2020. Balanțele își împlinesc cel mai mare vis

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri