Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Trei zodii au un NOROC COLOSAL! Dau lovitura la LOTO şi primesc grămezi de bani


Iată care sunt previziunile Minervei pentru perioada 15-21 aprilie 2019.


In articol:

Horoscop Minerva 15-21 aprilie Berbec

Evită deciziile financiare riscante. Pierderea unor bani sau a unui venit poate fi prevenită dacă nu te angajezi în speculații sau jocuri de noroc. Găsește modalități de folosire a creativității, pentru stingerea unor conflictele personale. Cea mai apropiată persoană care te poate ajuta este tatăl tău.

Renunțarea la orgoliu te poate ajuta într-o relație care a devenit dificilă. În cazul în care încerci și nu reușești, folosește timpul pentru o nouă relație. Caută înțelegere și răspunsuri în spiritualitate, uneori credința îți vorbește profund.

Eforturile tale pentru a rămâne concentrat și obiectiv vor fi răsplătite pe măsură. Fii mai puțin vocal și păstrează distanța. Încearcă să nu intri în conflicte sau ferește-te de bârfe, care nu fac altceva decât să te secătuiască de energie și îți distrage atenția. Modificările pe care le inițiezi se vor dovedi benefice pe termen lung, cu câștig spiritual și intelectual.

Te interesează tot ceea ce este nevăzut și ai o compasiune intensă pentru cei care au nevoie de ajutor. Ești într-o stare de spirit bună pentru zile care vor urma.

Citeste si: O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Citeste si: "Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi totul a fost de vis. A doua zi am aflat însă adevărul"

Pe măsură ce Soarele din Berbec face pătratul cu Saturn prudent și cu Pluto, dorința de a evita responsabilitățile și sarcinile oneroase care vor atinge un maxim în această săptămână, este foarte puternică.

S-ar putea să simți presiunea venind dinspre anumite locuri unde mergi, dar totuși, în ciuda urgenței implicate, o parte din tine s-ar putea să te determine să nu o rezolvi.

Dacă te afli în această situație, este posibil să fii nevoit să îți reprimi sentimentele și să o faci oricum deoarec lucrurile nu sunt de natură să le faci mai ușoare. Pune accentul pe ceea ce poți face și fii bucuros că ai făcut-o.

Jovial Jupiter este retrograd de la jumătatea săptămânii trecute până pe 11 august în Casa a 11-a, în domiciliu am putea spune, în sectorul călătoriilor, a studiilor academice și a spiritului de aventură și te poate inspira să studiezi, să înveți pentru a crește șansele de succes în viitor.

În ce privește relația, o șansă extraordinară se întrevede duminică, 21 aprilie. Fii diplomat. Ai putea constata că nu mai sunteți la fel de sincronizați ca și înainte. Este necesar să vorbiți despre unele preocupări pentru a rezolva tensiunile și pentru a evita ruptura.

Ai multe idei pe care să le împărtășești cu jumătatea ta, de la cele intelectuale, la cele romantice. Renunțarea la vanitate, poate fi necesară ca să nu pui punct de o manieră dură.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Trei studenţi au făcut sex cu o femeie într-un hostel, iar apoi au fost găsiţi fără suflare

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Actrița Georgia Engel a murit

Gabriel de la "Puterea Dragostei" va deveni tătic?! Ce a postat fostul concurent pe rețelele de socializare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 22 ianuarie 2021! O zodie face prea multe sacrificii pentru persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri