“Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.” Connect-R a vorbit deschis despre ce a însemnat căsnicia pentru el!

“Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.” Connect-R a vorbit deschis despre ce a însemnat căsnicia pentru el!
“Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.” Connect-R a vorbit deschis despre ce a însemnat căsnicia pentru el!

Connect-R și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce a însemnat căsătoria pentru el, dar și care a fost cea mai mare teamă a lui din copilărie.

Divorțul dintre Misha și Connect-R a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar dacă aceștia încerca să fie mai discreți. În cadrul unui podcast realizat de Mihai Morar, Connect-R a vorbit despre ce a însemnat căsnicia pentru el sau despre ceea ce a crezut că îi va aduce această legătură strânsă cu persoana de lângă el.

“Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.” Connect-R, despre căsătoria cu Misha

Citește și: „Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Instagram-Connect-r]

Citește și: Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Connect-R și-a deschis sufletul despre divorțul de Misha, din urmă cu cinci ani, și a fost deschis cu privire la ce a însemnat căsătoria pentru el și despre ceea ce îl împlinește ca persoană.

„Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlienește. Nici aia nu te împlinește.

Revin la Hristos. Dacă te uiți în cultura noastră, nunta a plecat ca sprijin social. Mirii nu se întâlneau, se întâlneau părinții. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate. Căsnicia am folosit-o din păcate ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.
Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe.”, a spus Connect-R în cadrul podcastului.

„Mi-a fost frică de sărăcie pentru că vedeam lupta alor mei ca să ne pună o masă.” Connect-R, despre sacrificiile familiei lui

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Instagram-Connect-r]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Connect-R a mai povestit, în cadrul aceluiași podcast, care a fost cea mai mare teama a lui dintotdeauna. A văzut prin câte a fost nevoită mama lui să treacă pentru a avea o copilărie fericită, astfel că artistul spune că întotdeauna i-a fost frică de sărăcie, deoarece, din păcate, s-a confruntat cu ea de la vârste fragede.

„Mi-a fost frică de sărăcie, clar.

Mi-a fost frică de sărăcie pentru că vedeam lupta alor mei ca să ne pună o masă. Astea erau discuțiile în fiecare zi. Ulterior, treaba asta, le-a răpit alor mei timp de calitate. Eu nu-mi amintesc că mama și-a cumpărat ceva pentru ea. Noi n-am avut nicio vacanță împreună, n-am știut treaba asta. Asta a fost o frică, frica de sărăcie.”, a mai spus Connect-R.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație!” Connect-R a vorbit despre divorțul de Misha. Artista a rămas cu traume după căsnicia cu celebrul cântăreț

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies