„Muzică proastă.” Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună

„Muzică proastă.” Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună
„Muzică proastă.” Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună

Nu cu mult timp în urmă, Delia și Connect-R au lansat o melodie care a intrat imediat în inimile celor de acasă.

Prin intermediul rețelelor de socializare, artista a făcut marele aninț. Se pare că printre cei care au avut o părere despre această colaborare s-a numărat și Mariana Moculescu. Delia și Conect-R sunt doi artiști foarte cunoscuți de la noi din țară, iar în urmă cu puțin timp au decis să facă o melodie împreună, care a fost mai mult decât apreciată de cei de acasă.

Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună[Sursa foto: Facebook]

Se pare că la puțin timp după ce a făcut anunțul, Delia a primit mai multe comentarii din partea internauților.

Mariana Moculescu a fost una dintre persoanele care i-au lăsat un comentariu destul de dur la postare, spunându-le că aceasta nu este deloc de calitate.

,,Muzică proastă, păcat de bani”, a transmis Mariana Moculescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Ce înseamnă să fii nimeni! Numai dacă ești nimeni poți spune așa ceva. O va da în judecată.” Horia Moculescu, acuzații grave la adresa Marianei Moculescu

Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună[Sursa foto: Facebook]

Mariana Moculescu a mai avut reacții dure la adresa vedetelor

Cu mai multe săptămâni în urmă, Mariana Moculescu a avut o reacție la fel de acidă, după ce Loredana Groza a avut un gest, inadecvat, din punctul ei de vedere, asupra fostului ei soț.

Loredana Groza a înghenunchiat în fața marelui artist, ca semn de respect, gest ce a făcut-o pe Mariana Moculescu să aibă un comentariu imediat.

,,Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu! Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia... Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat...practic

fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli..."
, a scris Mariana Moculescu pe rețeaua de socializare.

Citește și: „În clipa în care pianul a început să prindă viaţă sub degetele lui Horia, iar vocea lui să se propage în atmosferă.” Motivul pentru care Loredana Groza a îngenunchiat în fața lui Horia Moculescu

Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„În clipa în care pianul a început să prindă viaţă sub degetele lui Horia, iar vocea lui să se propage în atmosferă!” Motivul pentru care Loredana Groza a îngenunchiat în fața lui Horia Moculescu

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies