„M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație!” Connect-R a vorbit despre divorțul de Misha. Artista a rămas cu traume după căsnicia cu celebrul cântăreț

„M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație!” Connect-R a vorbit despre divorțul de Misha. Artista a rămas cu traume după căsnicia cu celebrul cântăreț
„M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație!” Connect-R a vorbit despre divorțul de Misha. Artista a rămas cu traume după căsnicia cu celebrul cântăreț

Connect-R și Misha au fost căsătoriți din 2013 până în 2018, iar divorțul lor a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece a avut loc în secret și a fost anunțat mai târziu.

 Cu toate acestea, în ciuda speculațiilor, cei doi nu au dezvăluit public motivele care au dus la despărțirea lor, preferând să rămână o familie unită pentru binele fiicei lor.

Citește și: Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”

Connect-R, infidel fostei soții, încă mai speră la o împăcare

Odată cu lansarea cărții sale, artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare și mult așteptate, care au captat atenția tuturor. În primul rând, cântărețul a recunoscut că el și Misha au ajuns să se separe deoarece el nu a fost niciodată tipul de bărbat pe care blondina l-a căutat și l-a dorit în viața ei.

Misha a crescut întotdeauna în preajma unui anumit tip de tată și soț, iar asta a fost ceea ce ea și-a dorit și pentru propria sa viață.

Cu toate acestea, artistul nu a reușit niciodată să se ridice la aceste standarde.

Cu toate acestea, el afirmă că problema principală nu era că nu îndeplinea anumite roluri de soț și tată, ci că trădarea sa a fost motivul principal al dorinței ei de a divorța.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera.Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi, nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni.

E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva, care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curățenie în casă. Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă. În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și a fi mai ordonat, mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta.
Vreau să fiu super sincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă nu ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare”,
a spus Connect-R.

 Connec-R a vorbit despre divorțul de Misha
Connec-R a vorbit despre divorțul de Misha[Sursa foto: Facebook]

Artista a rămas cu traume după căsnicia cu celebrul cântăreț

Connect-R a vorbit deschis și sincer despre perioada de trădare, asumându-și întreaga vină pentru destrămarea familiei pe care au avut-o.

Artistul a recunoscut că și-a înșelat de multe ori fosta soție, dar susține că de când s-a apropiat de religie și s-a vindecat de depresie, nu ar mai repeta acele greșeli.

Cu toate acestea, chiar și după transformarea sa, pare că Misha, care a suferit mult în urma mariajului lor, nu mai are încredere în el și nu își mai dorește o relație cu acesta.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat. Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din Livada cu nuci”.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

 Connec-R a vorbit despre divorțul de Misha
Connec-R a vorbit despre divorțul de Misha[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

 

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

“Odată ce vindeci niște chestii...” Misha, dezvăluiri despre relația de Connect-R. Cum au ales cei doi să îți crească fetița

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies