Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă nu toată lumea o cunoaște cu adevărat pe fosta sa soție, Misha.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Misha, fosta soție a lui Connect-R, și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața de familie a cunoscutului cântăreț, dar și motivul pentru care mariajul celor doi s-a sfârșit.

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Citește și: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

[Sursa foto: Instagram]

Misha, pe numele său real, Mihalache Marina Mihaela, s-a născut în data de 22 iunie 1991 în Republica Moldova. Frumoasa moldoveancă este stabilită în România, în orașul Galați de la vârsta de 2 ani.

Pasiunea către muzică și artă a făcut-o pe Misha să urmeze cursurile Liceului de Artă „D. Cuclin”, secția Chitară-Pain, ia la vârsta de 18 ani s-a mutat la București, urmând cursurile Facultății de Teatru și Actorie.

Frumusețea ei înnăscută, dar și talentul muzical i-au facilitat intrarea în industria muzicală, astfel încă din timpul facultății a început să își facă diferite cunoștințe din acest domeniu pentru ca ulterior să colaboreze cu nume cunoscute din industria muzicală. La vârsta fragedă de 21 de ani, lansează prima sa melodie, „Tenerife”, în colaborare cu DJ Sava, melodie care s-a bucurat de un succes răsunător, câștigând premiul de cea mai longevivă piesă pe locul 1 în top Media Foresc și topul tuturor radiourilor din România.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Piesa de debut a Mishei a avut succes atât pe plan național, cât și internațional. Astfel, cu un asemenea star în lumea muzicii, Mihaelei i-a fost ușor să continue și să își creeze un nume de scenă, intitulându-se drept „Misha”.

În anul 2015 Misha a avut prima sa colaborare cu Connect-R, cel care avea să îi fie soț și căruia i-a dăruit o fetiță.

Motivul din spatele divorțului dintre Misha și Connect-R

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

[Sursa foto: Instagram]

Misha și Connect-R s-au căsătorit religios în data de 21 septembrie 2014. După trei ani însă, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, ocupându-se însă amândoi de creșterea fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani.

La vremea respectivă, cei doi artiști nu au dat prea multe detalii despre motivul divorțului dintre ei doi, însă au declarat că ei continuă să fie buni prieteni și să se ocupe împreună de fetița lor.

Citește și: Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ginerele al celebrului Garcea: „Ne-ați emoționat până la lacrimi”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat",  a transmis Connect-R în vara lui 2018. 

Connect-R, declarații despre o posibilă împăcare cu Misha

Citește și: Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

[Sursa foto: Facebook]

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Connnect-R a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama fetiței sale și dacă există o posibilitate de împăcare între cei doi.

Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire. Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemente care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.", a declarat Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.Citește și:

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies